אדריכלות תכנון יחידה על חצר עם בור ניקוז

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
מתחילה פריוקט ראשון בתור עצמאית
יש לי 2 שאלות
1. מתכננת 2 יחידות דיור על החצר יש שם את הניקוז של הבניין מה בעצם אני עושה עם זה ?
2. לחצר המדובר פונה חלונות של הבית תכננתי להשאיר מרווח בין החלונות ליחידה לאור ואויר כמה לדעתכם צריך מרווח מטר וחצי מספיק?
או שעדיף יותר
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בור ניקוז מוציאים החוצה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מציעה לך להתייעץ עם קבלן,
אחרת כל סתימה תציף את כל הבית במי ביוב... לא נעים.

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת יש לי שם 6 בורות
לאופה בדיוק אני יוציא את זה?
תביאי אינסטלטור שעובד בבניה
או קבלן שמבין באינסטלציה
מסיטים את הבור מעבר לגבולות הדירה.

דרך אגב- אם מעל הבניה הזאת יש עוד שכנים - יש מצב שהם צריכים להשתתף בעלויות של ההזזה

• הוסף לסימניות
אוקי
אני אומרת למשפצים שצריך להביא איש מקצוע על חשבונם כמובן.
בשלב התכנון או לפני שמתחילים לשפץ?
זאת אומרת יש מצב שזה יפריע לתכנון?
הכוונה לעוד שכנים שבונים?
תודה על התשובות זה ממקד אותי

• הוסף לסימניות
בשלב התכנון
זאת אומרת יש מצב שזה יפריע לתכנון?
אם לא יוכלו להזיז עד לאיפה שלא בונים או שלא יהיה די מקום לכל הבורות -אז כן.
הכוונה לעוד שכנים שבונים?
כן
שכנים שבונים מעל איפה שכרגע יש בורות.
-אני לא בטוחה שהם חייבים לשלם- יכלו לבנות על עמודים ולא על השכן שבונה למטה.
אני חושבת שזה דבר שצריך לסכם מראש עם השכנים (או שישלמו כמה שהיה עולה להם לבנות על עמודים? לא יודעת...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה