תכנון מטבח

• הוסף לסימניות
אם ממקמים כיריים על השיש שצמוד/ממשיך ארונות גבוהים(תנורים),
כמה מרווח צריך לשים בין הארון לכיריים?

• הוסף לסימניות
אם יש אפשרות כדאי להרחיק יותר כי ליצור משטח של 30 ס"מ זה קצת בזבוז.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי 20, ויש לי אינדוקציה אז מרגיש שהייתי יכולה לעשות אפילו פחות.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי 20, ויש לי אינדוקציה אז מרגיש שהייתי יכולה לעשות אפילו פחות.
זה לא קשור לאינדוקציה.
צריך מינימום 30 כדי לעמוד סמוך לכירה שצמודה לקיר בנח ולא באלכסון (שהמרפק לא יתנגש בקיר).
גם מבחינה בטיחותית, כדי שידית המחבת לא תבלוט החוצה.
וכדי שיהיה מקום להוריד סיר מהאש

• הוסף לסימניות
זה לא קשור לאינדוקציה.
צריך מינימום 30 כדי לעמוד סמוך לכירה שצמודה לקיר בנח ולא באלכסון (שהמרפק לא יתנגד בקיר).
גם מבחינה בטיחותית, כדי שידית המחבת לא תבלוט החוצה.
וכדי שיהיה מקום להוריד סיר מהאש
הרוחב של הכיריים שלי 70, אז יש להם 10, ס"מ מרחב עוד בתוך הכירה בשביל הכפתורים.
חשבתי שאני אשים שם סירים, אבל בתכלס, יש שם כל מיני דברים שנוח לי להחביא שם שלא יהרסו את הסידור של המטבח (שם לא רואים)
אפילו שקיות נילון אני שמה שם בשקט, ובביטחון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה