סטנדרט,חסר פרטים,
פינת אוכל וספה לכמה אנשים? איזה גודל?
פינת עבודה לאדם אחד?
1- מה זה הריבועים 9--6 -- במטבחכמה שאלות חשובות
1. זה מספר דירה,חלל ריק לא להתייחס1- מה זה הריבועים 9--6 -- במטבח
2- איפה דלת כניסה ראשית ? --הקירות בכחול בין המטבח לסלון ---זה נראה כמו כניסה לממד ?
3- מה זה הדלתות בסלון ובמטבח --לאיפה מוביל ?
4- המרחק בין הספריה כמו שבתוכנית די רחוק מהשירותים --לא כלכך ברור מה הבעיה ?
אולי ככה -- סקיצה רעיונית מצובתודה רבה.
השולחן בסלון די מכשול לנכנסים, לא?אולי ככה -- סקיצה רעיונית מצוב
זה לא ממש מכשול אבל מסכים שזה לא ממש מושלםהשולחן בסלון די מכשול לנכנסים, לא?
ספות בשרטוט הנ"ל הם בפרופורציה בקושי 70 -------- עומק ספות של היום זה יותר מ 1.00 מ במקרה הטובנקודה למחשבה
1)איפה מופיע בשרשור זה שכתבתי :נקודה למחשבה?ספות בשרטוט הנ"ל הם בפרופורציה בקושי 70 -------- עומק ספות של היום זה יותר מ 1.00 מ במקרה הטוב
צריך לבדוק שאם בוחרים ספות של 1 מ -- זה לא יתקע בשולחן
ואם התכנון הנ"ל אכן מעשי --הייתי מציע להחזיר את הספריה בין הכניסה לפינת עבודה -- זה לא בקו ראיה של השירותים
יש לי שיטה לפרופורציות נכונות בסקיצות שאני מעלה ומשתדל להקפיד על כך1)איפה מופיע בשרשור זה שכתבתי :נקודה למחשבה?
2)השרטוט וההעמדה של הספות הוא שלכם, כמו שאר הריהוט. הפרופורציות בכל השרטוטים שאתם מעלים נתונים בספק... לכן אני תמיד מדגישה ששרטוט ללא קנה מידה אין לו הרבה ערך, זה רק נקודת מוצא להתחיל לבדוק אצל מעצבת מקצועית אם אכן בא בחשבון.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //