דרוש מידע תכנון נסיעה לקברי צדיקים במזרח אירופה אשמח לכל מידע!

• הוסף לסימניות
אני רוצה לתכנן נסיעה זוגית לקברי צדיקים בדגש על אומן ומזיבוז.
סופ"ש בחורף. (משהו כמו רביעי-ראשון)
אין לי שמץ מאיפה מתחילים בחיים לא טסתי..
עדיף קבוצה מאורגנת דרך חברה? לבד?
איך מזמינים כרטיסים? לינה? נהג? אוכל?
כל מידע יעזור לי מאד. תודה!!

• הוסף לסימניות
אני רוצה לתכנן נסיעה זוגית לקברי צדיקים בדגש על אומן ומזיבוז.
סופ"ש בחורף. (משהו כמו רביעי-ראשון)
אין לי שמץ מאיפה מתחילים בחיים לא טסתי..
עדיף קבוצה מאורגנת דרך חברה? לבד?
איך מזמינים כרטיסים? לינה? נהג? אוכל?
כל מידע יעזור לי מאד. תודה!!
טיסה מזמינים לבד תבדוק בגוגל מי הכי זול, בדרך כלל עדיף להזמין בחברה עצמה
לאומן אפשר לטוס דרך מולדובה ודרך יאשי ברומניה שניהם קרובים כמעט במידה שווה, רק ביאשי צריך לעבור 2 גבולות ובמולדובה רק גבול אחד, כך שזה בסוף לוקח קצת יותר זמן,
נסיעות בגדול זה דרך פאייכלה
לגבי החורף אתה עלול ליפול בזמן מאוד קר זה בסוף מזרח אירופה יכול להיות לך גם כמה מעלות מתחת לאפס ושלג, שעלול להרוס את כל החוויה, תבדוק לפני שאתה מזמין מה אמור להיות המזג אוויר, ומה בדר"כ בתקופה הזו של השנה המזג אוויר.
לינה אתה יכול להזמין דרך בוקינג, יש די הרבה מלונות באומן ולא מידי יקר
לגבי אוכל באומן קצת יותר מורכב אין שם משהו בכשרות טובה מלבד מלון חושן שבכשרות העד"ח והוא די יקר.
עוד שאלות ומידע אתה יכול לשאול ולבדוק גם בפרוג וגם באור בהירות הדרך https://uman.pw/

אתה כמובן יכול להיעזר גם בסוכן אבל תוודא מולו באופן ברור כמה הוא לוקח על השירות כי יש כאלו הוגנים ויש כאלו פחות ויש כאלו הרבה פחות....

• הוסף לסימניות
לאומן אפשר לטוס דרך מולדובה ודרך יאשי ברומניה שניהם קרובים כמעט במידה שווה, רק ביאשי צריך לעבור 2 גבולות ובמולדובה רק גבול אחד, כך שזה בסוף לוקח קצת יותר זמן,
נסיעות בגדול זה דרך פאייכלה
לגבי החורף אתה עלול ליפול בזמן מאוד קר זה בסוף מזרח אירופה יכול להיות לך גם כמה מעלות מתחת לאפס ושלג, שעלול להרוס את כל החוויה, תבדוק לפני שאתה מזמין מה אמור להיות המזג אוויר, ומה בדר"כ בתקופה הזו של השנה המזג אוויר.
לינה אתה יכול להזמין דרך בוקינג, יש די הרבה מלונות באומן ולא מידי יקר
לגבי אוכל באומן קצת יותר מורכב אין שם משהו בכשרות טובה מלבד מלון חושן שבכשרות העד"ח והוא די יקר.
עוד שאלות ומידע אתה יכול לשאול ולבדוק גם בפרוג וגם באור בהירות הדרך https://uman.pw/

אתה כמובן יכול להיעזר גם בסוכן אבל תוודא מולו באופן ברור כמה הוא לוקח על השירות כי יש כאלו הוגנים ויש כאלו פחות ויש כאלו הרבה פחות....
תודה!!
אני יותר רוצה נסיעה לעוד קברי צדיקים +שבת באומן.
אם זה היה רק אומן באמת ככה אני תמיד עושה אבל בגלל שזה מסלול קצת יותר מורכב הסתבכתי

• הוסף לסימניות
גם אם המחיר דרך סוכן יותר זול כמעט תמיד שווה לשלם יותר ולהזמין בחברת תעופה עצמה בפרט לאנשים בלי נסיון

• הוסף לסימניות
תודה!!
אני יותר רוצה נסיעה לעוד קברי צדיקים +שבת באומן.
אם זה היה רק אומן באמת ככה אני תמיד עושה אבל בגלל שזה מסלול קצת יותר מורכב הסתבכתי
תראו במפה כאן יש את כל הקברי צדיקים באוקראינה, תבנו לכם מסלול הוי אומר איזה קברי צדיקים אתם רוצים ללכת לפי זה תחליטו דרך איזה מדינה אתם טסים,
ואת ההסעה תסגרו בפאייכלה דרך כל סוכן נסיעות זה לא אמור לעלות לכם יותר אם אתם סוגרים דרך סוכן, ואם אתם חושבים שהמחיר שלו לא משקף את המחיר תנסו אצל עוד סוכן
גם אם המחיר דרך סוכן יותר זול כמעט תמיד שווה לשלם יותר ולהזמין בחברת תעופה עצמה בפרט לאנשים בלי נסיון
או שתזמינו ביחד עם קרוב משפחה או חבר שמכיר את התהליך, זה יכול להיות פער של מאות דולרים בין סוכן מאשר להזמין לבד
סוכנות נסיעות ותיקה שמוציאה כל הזמן קבוצות
אתה סוכן רישמי הוי אומר מוכר בIATA? יש לך גישה בחברות התעופה להזמנות של סוכן?

• הוסף לסימניות
לטיסה לאירופה באמצע שנה? זה לא ניו יורק
עובדה אם הסוכן לקוח 50 דולר על כל כרטיס עמלה, ועוד עמלה על ארגון הנסיעות המלון והאוכל וכו' זה יכול להגיע למאות דולרים
גם

לניו יורק אין כזה פער
ודרך אגב לפעמים יש פער הפוך שדרך סוכן יותר זול בכמה מאות דולרים כשהסוכן כבר קנה את הטיסה לפני כן.
פראייר אם הוא מוכר את זה במחיר שהוא קנה ולא במחיר השוק, זה כל הרעיון של סוכן
ואגב לא ענית לי על השאלה הזו
אתה סוכן רישמי הוי אומר מוכר בIATA? יש לך גישה בחברות התעופה להזמנות של סוכן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה