תכנון ריהוט לחדר ילדים - מבקשת את עזרת המומחיות...

• הוסף לסימניות
אשמח מאד מאד להמלצות למיקום הרהיטים בחדר הילדים המצורף
מיטה נפתחת לשתיים
מיטת תינוק
ארון ( מוכנה להתפשר על גודל)
ואם אפשר...... גם שידת החתלה.
מוגזם?
חשוב לי מאד שתהיה אפשרות לפתוח את הארון גם כשהמיטה פתוחה..

תודה ענקית מראש על כל עיצה!

קבצים מצורפים

• חדר ילדים.pdf
    KB 110.7 · צפיות: 140
  • הוסף לסימניות
היי אני יעזור לך
תשלחי לי למייל architectruth7616 ...

• הוסף לסימניות
אשמח מאד מאד להמלצות למיקום הרהיטים בחדר הילדים המצורף
מיטה נפתחת לשתיים
מיטת תינוק
ארון ( מוכנה להתפשר על גודל)
ואם אפשר...... גם שידת החתלה.
מוגזם?
חשוב לי מאד שתהיה אפשרות לפתוח את הארון גם כשהמיטה פתוחה..

תודה ענקית מראש על כל עיצה!
היי,
מעניין אותי לדעת אם הסתדר ואיך,
גם אני צריכה לרהט עכשיו דחוף חדר ילדים (שעד עכשיו עומד ריק) ולא יודעת איך,
אין לי שירטוט כמו שלך אלא שירטוט ידני שאני מדדתי ורשמתי,
יש המלצה?
ניסיתי להיעזר במעצבת פנים והיא ממש עמוסה, עוד לא קבעה איתי פגישה וכל ערב שאני משכיבה את הילדים
אני מתעצבנת מחדש:)

• הוסף לסימניות
ניסיתי להיעזר במעצבת פנים והיא ממש עמוסה, עוד לא קבעה איתי פגישה וכל ערב שאני משכיבה את הילדים
אני מתעצבנת מחדש:)
חבל להתעצבן יש עוד מעצבות ...תכתבי אזור מגורים יקפיצו לך פה שמות

• הוסף לסימניות
אני הייתי שמה את המיטה הכפולה בקיר הפנימי שמול החלון
ובמטר וחצי בערך שיש מהחלון וימינה - ארון
ומיטת תינוק בקיר הגובל במטבח

• הוסף לסימניות
גם אני צריכה לרהט עכשיו דחוף חדר ילדים (שעד עכשיו עומד ריק) ולא יודעת איך,
שלום לך
חדר ילדים לא עושים כל יום, וכדי שתהני מתכנון נכון מיקסום המקום יופי ואסתטיות כדי לך להיעזר, אשמח לייעץ ולעזור
8499042שטרודל גימייל נקודה COM

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה