תכנון שני מטבחים במחיר אפסי!

• הוסף לסימניות
אדריכלית מומחית, מנוסה בעיקר בעיצוב ותכנון מטבחים וסלונים ברמה גבוהה ויצירתית, מעוניינת לעצב שני מטבחים במחיר אפסי לצורך הגשת פרויקט, ולצורך שדרוג תיק העבודות.

העלות לעיצוב מטבח תהיה 700 ש"ח (לא כולל מדידה. הדמיה בסיסית בתוספת 150 ש"ח). העיצוב כולל ביקור במקום ומתן 3 אופציות לפחות.

ניתן לשלוח הצעות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נא לעדכן פרטים רבים ככל האפשר: גודל, מיקום, טווח השקעה מתוכנן, ועוד.
הבקשות המתאימות ביותר ייבחרו. עדיפות תינתן לבתים בירושלים.

אין כל התחייבות מצד האדריכלית לקבל כל עבודה שהיא, לבד מאשר תבחר.

תכנונים והדמיות להתרשמות:

צפה בקובץ המצורף 188888

צפה בקובץ המצורף 188889

• הוסף לסימניות
הקפצה. עדיין רלוונטי!

• הוסף לסימניות
אני מעונין בעיצוב מטבח, אבל לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב. השאלה האם מדובר גם על עיצוב שהוא לא למעשה כרגע?

• הוסף לסימניות
גם אחותי נכנסה השבוע לדירה חדשה (גבעת זאב החדשה ירושלים)
ואמורה להחליף מטבח ,לא כרגע ,אבל בקרוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1220353:
אני מעונין בעיצוב מטבח, אבל לא נראה לי שזה יקרה בזמן הקרוב. השאלה האם מדובר גם על עיצוב שהוא לא למעשה כרגע?

אם ישנם מידות מדוייקות ותוכנית של חלל המטבח, יהיה אפשרי להתקדם כבר בשלב זה. צרו קשר במייל (לא באישי).
אם לא נסו ליצור קשר לכשיהיה.

נכתב ע"י park;1220353:
גם אחותי נכנסה השבוע לדירה חדשה (גבעת זאב החדשה ירושלים)
ואמורה להחליף מטבח ,לא כרגע ,אבל בקרוב...

כנ"ל!

• הוסף לסימניות
לפני סגירות והחלטות סופיות - ניתן לשלוח עוד בקשות.
אנא הודיעו למכריכם.
בתודה.

• הוסף לסימניות
מעונינת לראות דוגמאות של סלונים ארונות גבס להתרשמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה