עזרה תכניות ליום הולדת חמישים

• הוסף לסימניות
בס"ד
היי, אני צריכה רעיונות לתכניות ליום הולדת חמישים (אמא).
עדיף רעיונות שאפשר ליישם ולהכין כמה שיותר מהר. (נזכרנו מאוחר..)
אנחנו משפחה עם שבעה ילדים, שניים מהם זוגות צעירים, והקטנה במשפחה בת 10.
תודה!

• הוסף לסימניות
כשחיפסתי פעם תוכנית משהיא מפה נתנה רעיון חמווד....

להכין הרבה שאלות על האמא מי שעונה כותבים את שמו על פתק ומכניסים לקופסא ובסוף יש הגרלה
לפני התוכנית מכינים מתנות שהם יהיו הפרס למי שיוצא בהגרלות
עכשיו הפרסים זה הקטע של המשחק
מכינים מתנות :
למשל ארוחה זוגית- 2 מנות חמות
חבילת קינוחים- גלילי טישו
מחשב- מחשבון
כיסוי לחלה- שומשום
ןעל זו הדרך.........יש הרבה רעיונות
כדאי לשים בקופסאות גדולת מה שאמור להיות גדול ולאמר אולי לפני שהיה מימון לפרסים שיראה אמיתי...
אצילנו היה קורע מצחוקק..;)

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו שבת במושב היה מושלם ושחקנו חדר בריחה זה היה ממש אלוף כולם ישתתפו מגדול ועד קטן וכתבנו שיר ממש מרגש עם את רוצה אני יכולה לשלוח לך את המילים צרי איתי קשר

• הוסף לסימניות
תודה!
גם אנחנו רצינו לעשות במושב אבל זה יקר..
וכתבתי שיר בעצמי.
חדר בריחה נשמע טוב, אבל הייתי רוצה משהו שקשור לאמא שלי. יש דבר כזה להמציא חדר בריחה לבד? איך בדיוק זה עובד?

• הוסף לסימניות
אבא שלי חגג 50 בשבוע שעבר וחוץ ממסיבה ארגנו לנו משהו ממש חמוד. לא תוכנית, אבל הוא ממש נהנה. פתחנו כתובת מייל בשם "יומולדת שמח 50" וביקשנו מ50 אנשים לשלוח לשם ברכה ליומולדת. השתדלנו שהאנשים יהיו ממש מגוונים ויקיפו את כל ה50 שנה. חבר מהחיידר, חברותא מהישיבה, חבר מהעבודה הראשונה וכו'.... בליל יום ההולדת שלחנו לו לפי תזמון את כל המיילים בשעה שידענו שהוא יושב על המחשב. ובמשך שעה כל דקה הוא קיבל מייל נוסף מיומולדת שמח 50 ופתח וגילה ממי המכתב. זה ממש מוצלח אם זה רלוונטי בעניין המיילים...

• הוסף לסימניות

להכין הרבה שאלות על האמא מי שעונה כותבים את שמו על פתק ומכניסים לקופסא ובסוף יש הגרלה
מכינים מתנות :
מחשב- מחשבון
כיסוי לחלה- שומשום
כדאי לשים בקופסאות גדולת מה שאמור להיות גדול ולאמר אולי לפני שהיה מימון לפרסים שיראה אמיתי...
מוסיפה רעיונות אם תיישמי את זה.
שואב אבק- קש
צימר בגליל העליון- 2 גלילי נייר טואלט שעל העליון מצויר בית.
דירת פאר- קוטג'.

• הוסף לסימניות
תחפשו תוכנית עם משהו שקשור לי"ם- 50

• הוסף לסימניות
גימטריה נוספת של 50 היא כל. עשינו את כל התוכניה עם כל. לדוג' האוכל: כל דכפין ייתי וייכול. המיילים שכתבתי למעלה :כל העולם כולו וכדו'....

• הוסף לסימניות
בס"ד

היי:)
סליחה על האיחור... תודה רבה על העזרה!!
היה די נחמד בסוף. כתבתי שיר, ואבא שלי ואחיות שלי עשו חידונים. היה נראה שהיא מאד נהנתה...

• הוסף לסימניות

מכינים מתנות :
מחשב- מחשבון
כיסוי לחלה- שומשום
@מוריה אסתר
אפשר עוד רעיונות לפרסים מגניבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה