תכניות לימודים

• הוסף לסימניות
מורות נכבדות, האם יש מישהי שיודעת היכן אפשר להשיג תכניות לימודים ע"פ הנדרש ממשרד החינוך לכיתות תיכון של בית יעקב?

• הוסף לסימניות
תכנסי לעמלנט יש שם תכניות לימוד של יסודות העיצוב, תולדות האמנות אמנם זה של משרד החינוך אבל אולי יש שם מחלקה לחינוך חרדי...או שתנסי לדבר עם המפקחת ובררר איתה כרגע המפקחת על אזור ירושלים היא יעל בן יפת, אם תצטרכי את הטל' שלה העביר לך בפרטי...בהצלחה

• הוסף לסימניות
ניסיתי לחפש במשרד החינוך אבל אין שם מענה לחינוך החרדי. ואין לי מושג מי המפקחת באזורי. יעל בן יפת היא מפקחת של אמנות? אני זקוקה למדעים דווקא.

• הוסף לסימניות
אני יכולה לברר עם המורה שאיתי, אבל זה יקח לי זמן.
אה...רגע נזכרתי אני מכירה מישהי שמלמדת בסמינר החדש/ישן (לא זוכרת...)אני אברר בלי נדר, בטח היא יודעת...אבל נראה שגם זה יקח זמן עד שיהיה לי את הטלפון שלה...
אשתדל בלי נדר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, זה יעזור לי מאוד מאוד!

• הוסף לסימניות
היה כאן לכיתה ט'. ראיתי בעבר.

• הוסף לסימניות
ביררתי עם המורה שאיתי והיא אמרה שהמפקחת יעל בן יפת אחראית על תחום הטכנולוגי, אם תרצה/י את מספר הפלא' שלה כדי שנתנב אותך בשמחה (אשלח לך הודעה פרטית).

• הוסף לסימניות
תוכנית לימודים במדעים לתיכונים של "בית יעקב"?

אני קרובה מאד לנושא, ולמיטב ידיעתי, אין תוכנית לימודים מחייבת. בתיכונים שאין עוברים בגרויות, כל סמינר קובע לעצמו את תוכנית הלימודים במדעים ברמה זו או אחרת.

אני מכירה אישית מורה ותיקה מאד למדעים, אשר כתבה בהזמנה תוכניות לימודים למספר סמינרים חרדיים. (זאת מלבד תוכניות לימודים שהיא כותבת למשרד החינוך).
אם תרצי פרטים נוספים, פני אלי באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה