תכניות מטבח לנגר?

• הוסף לסימניות
למה צריך לשים לב, כששולחים תכניות מטבח לנגר?

תודה!

• הוסף לסימניות
את שואלת כלקוחה או כמעצבת?

• הוסף לסימניות
כמעצבת

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי בקטע התכנוני
אלא, אם יש צורך להדגיש לנגר\לעקוב אחר דברים מסוימים?

• הוסף לסימניות
מפרט לנגר כולל בד"כ :
תכנית במבט על
פריסות נגרות לכל החזיתות
פרטים -במקרה הצורך
מפרט טכני של מוצרי החשמל במידת הצורך
פירוט רשימת פרזולים(מגירות/קלאפות /צירים וכו')
פירוט חומרים(דגמי פורמייקות/פולימר/צבע לפי מק"טים של חברות)

• הוסף לסימניות
כדאי תמיד לצרף הדמיה, אפילו ברמה ממש נמוכה,
כך אין ויכוחים והכל הרבה יותר מובן.
אני לפעמים עושה הדמיה כ"כ פשוטה ואפילו לא שולחת ללקוח.
דגמי פורמייקות - לפעמים אני צובעת בהאטש ועושה ליד התכנית מקרא - זה טוב לחדרי ילדים למשל, כשיש הרבה שילובים של מלא פורמייקות - ככה זה הכי ברור איפה בדיוק נמצאת כל פורמייקה.
ויש עוד הרבה כללים שהנגרים עצמם לימדו אותי במהלך השנים - מרווחים קבועים, עובי פלטות וכו'
אם יש לך שאלה בנושאים הללו - הכי טוב לשאול נגר.
כדי שלא תיצרי תכנית שלא ניתנת ליישום או תכנית מגוחכת.

• הוסף לסימניות
אני ממליץ לשלוח הכל בקובץ pdf אחד, עם פריסות בגודל של עמוד a4 מלא, ולכתוב בפירוש מפרט חומרים, בעיקר: מגירות, חזיתות, ידיות, סוקל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה