תכניות מכר- סגנונות שונים

• הוסף לסימניות
הייתי רוצה לשתף אותכם בתכניות מכר שאני עושה
את התכניות מכר לימדתי את עצמי - ע"י ידע קודם בתוכנות גרפיות
מה שבסוף מצאתי את עצמי עושה סגנון קצת שונה של תכניות מכר וכן את הסגנון הרגיל
אני רואה את הסגנון נע על סרגל בין עיצוב מאוד מצויר ומאויר לתכנית ראליסטית
בעז"ה אני אשתדל לצרף לכם את הסגנונות השונים שאני מתכוונת אליהם - כמובן תכניות שאני עשיתי שונות
ניתן להבחין שהתכנית של הגג - יותר סגנון מוכר אך בתוספת צל ועומק - לתת תחושה יותר של הדמיה
והתכנית למטה - השתמשתי בבלוקים של מיטות ראליסטיות לגמרי- והמראה הכללי מרגיש הדמיה ממש.
תכניות מכר.JPG

• הוסף לסימניות
מקסים ומאיר עיניים!!
בקטנה -המים לא מספיק טבעי...

• הוסף לסימניות
מקסים ומאיר עיניים!!
בקטנה -המים לא מספיק טבעי...
דרך אגב לגבי המים אולי את צודקת אבל כמו שאמרתי התכנית גג היא סגנון פחות ראליסטי גם הרהיטים לא טבעיים וכך המים

• הוסף לסימניות
מצרפת עוד סוג של תכניות מכר- חשיבה מתקדמת על עיצוב הבית
ישנם את התכניות מכר שנותנות צבע- או רהוט כללי- אך בתכניות אלו המטרה שלי הייתה לגרות את הלקוח, ולכן עיצבתי לו את החומרים של הבית והרהוט- ואכן זה פעל את פעולתו. מומלץ מאוד לחשוב על העיצוב ושילוב הצבעים!
לפניכם מוצגות שני תכניות אופציות לדירה-תכנית מכר.JPG תכנית מכר 2.jpg
את התכניות מכר אני עושה ,לכל המעוניין בתכניות מכר
ניתן ליצור קשר <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה