תנו לי ביקורת תכנית כבקשתה....

• הוסף לסימניות
היא בת שנתיים וחצי ואמרה לי בדיוק איך לחפש אותה
כמובן שהסכימה ללבוש ההכככללל:p
(סורי על הגופיה שמציצה גם לי זה מפריע)
IMG_1068.jpg
IMG_1066.jpg
IMG_1061.jpg
IMG_1055.jpg

• הוסף לסימניות
מתוק ממש!!!!!

• הוסף לסימניות
הורסת

• הוסף לסימניות
שחקנית מתוקה!

• הוסף לסימניות
איזה יופי!!
תמונות יפות.
אהבתי שזה ליצן בשמלה...

• הוסף לסימניות
איזה מותק!!
התחפושת מהממת מן הפרט הראשון ועד האחרון, לא הייתי מאמינה לעולם שילדה בת שנתיים וחצי חשבה על זה :eek:
לגבי הגופייה - יכול להיות שעם כלי החותמת בפוטושופ תוכלי למחוק אותה, אבל אולי זה יראה מוזר אז עדיף שישאר. ומצד שני את יכולה לצבוע אותה בצבע אחר (אדום/כחול/צהוב/ירוק מה שמתאים) ואז זה יראה ששמת לה חולצה מתחת/המשך של התחפושת.

• הוסף לסימניות
איזה מותק!!
התחפושת מהממת מן הפרט הראשון ועד האחרון, לא הייתי מאמינה לעולם שילדה בת שנתיים וחצי חשבה על זה :eek:
לגבי הגופייה - יכול להיות שעם כלי החותמת בפוטושופ תוכלי למחוק אותה, אבל אולי זה יראה מוזר אז עדיף שישאר. ומצד שני את יכולה לצבוע אותה בצבע אחר (אדום/כחול/צהוב/ירוק מה שמתאים) ואז זה יראה ששמת לה חולצה מתחת/המשך של התחפושת.
תודה!
פחות או יותר היא היתה ממממש שותפה להכל
בקשר לחולצה ניסיתי וזה היה קצת משונה אולי ננסה עוד משהו בהזדמנות...

• הוסף לסימניות
תודה!
פחות או יותר היא היתה ממממש שותפה להכל
בקשר לחולצה ניסיתי וזה היה קצת משונה אולי ננסה עוד משהו בהזדמנות...
טוב שכנעת אותי לנסות 2 אופציות (מקווה שאת מסכימה). מה את אומרת?
IMG_10680.jpg
IMG_106800.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה