עזרה תכנית לבת מצוה

• הוסף לסימניות
עזרה דחופה !!!!
נתקעתי בלי תוכנית והבת מצווה מחר!!
אני צריכה בסגנון תכונות של נשים מהתנך
אם יש למישהו אשמח מאד !!!
תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
יש לי חידות שהתשובה שלהם זה שם של נשים מהתנך.
לפני החידות כל אחת מקבלת רשימת הנשים וממספרת אותם איך שמתחשק לה.
במקביל יש דף עם תמונות של מתנות ממוספרות. ומתנות ממוספרות מונחות על השולחן.
שואלים חידה מי שעונה ראשונה את התשובה בודקת מה המספר שהיא רשמה ליד התשובה ובוחרת מתנה לפי המספר.
העלתי כאן את הדף של הנשים. יש לי גם את שאר הדפים אבל כנראה במחשב בעבודה. אם תרצי מחר אני אחפש ואוכל לשלוח לך.

קבצים מצורפים

• 1532252156408295664116.jpg
    1532252156408295664116.jpg
    1.8 MB · צפיות: 199
  • הוסף לסימניות
רעיון חמוד
החידות לא אצלך עכשיו?

• הוסף לסימניות
תפני אליה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
0548427673-תמי

היא הפיקה תוכנית מאד יפה במיוחד לבת מצווה

• הוסף לסימניות
יש לי מצגת משולבת בתמונות של הילדה בנושא האמהות
תוכלי להתרשם מהתקציר שבחתימה
אם תרצי להתרשם יותר תשלחי לי בקשה למייל שבחתימה ואשלח לך דוגמא של המצגת השלמה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם את רוצה משהו זול תדברי איתה
אסתר 073-7859977 052-7647637
מאד חמוד 150 ש"ח
בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה