תכנית לשבע ברכות

• הוסף לסימניות
אני צריכה דחוף להיום תכנית לשבע ברכות, אבל כבר נמאס לנו מתוכניות שכל אחד צריך להביא משהו בנושא מסוים ולברך בהתאם....
יש לכם רעיון למשהו יותר מקורי?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
#את (או המארחת או לא משנה מי) מביאה חוברת ריקה למתכונים וכל אחת כותבת מתכון מוצלח שלה (ומי שלא זוכרת בעל פה רושמת את מספר הטלפון שלה בשולי הדף ומתחייבת להכתיב את המתכון ברגע שתתבקש) ומגישים לכלה בחגיגיות .
#מחלקים דפים לכל הנוכחות וכל אחת כותבת עצה פרקטית (או פתגם) לחיי הנישואין או סתם טיפים לבעלאבוסטיות מוצלחת.

• הוסף לסימניות
קצת נדוש אבל זו מזכרת חמודה לתמיד
מכינים קולאז' על החתן/כלה משולב בתמונות, כתבות איורים מעיתונים עקיצות, בדיחות וכדו' וממסגרים.

עוד דבר (אצלנו עשו שבע ברכות בנושא סגולות-אבל אצלך זה כבר לא רלוונטי)
כל אחד מהמשתתפים קיבל פתק וכתב סגולה לחיים מאושרים. (ותלו את זה על חבל כביסה באולם)
הרבה מזל טוב

• הוסף לסימניות
משהו זיזעי
כל אחד מביא סגולה .

היו רעיונות מקוריים ביותר: ספל לנט"י- סגולה לעשירות , שוקולדים - סגולה להשמנה, מחזיק מפת חות חמשה - סגולה לשמירה
פמוטות זכוכית- סגולה לבנים ת"ח , אתרוג עם פיטם - סגולה ללידה קלה וכו'
היה מצחיק מבדר ומשעשע!

• הוסף לסימניות
כל משתתף מקבל דף A5 ועליו תצלום של שטר דולר וכמה שורות בשביל לכתוב לזוג איך לנצל את הדולר הזה.

הנוסח:
אורחת יקרה!
חשבי על רעיון
הפעילי את הדמיון
לו נתת זה השטר
שאף פעם לא מיותר
לזוג הצעיר כתשורה
ועמו צרפי אמרה

הכסף-איך להשתמש?
איזה חלום לממש?

את כל הדפים מכניסים לקלסר-שקף עם נילוניות.

אפשר גם לחלק בעזרת הגברים-אם זה משהו משפחתי-מצומצם

[אם תרצי, אשלח לך את הדף במייל]

• הוסף לסימניות
עשינו אתמול שבע ברכות עם תוכנית שהכנו רבע שעה קודם. היה מדהים!
עשינו חבילה עוברת וקראנו לזה 'החידון לאשת החיל'. הכלה התחילה, וכל פעם מי שהחבילה היתה אצלו, הוריד נייר עטיפה. על כל עטיפה היתה שאלה לענין, כמו- מה ההבדל בין פאי, קיש, פשטידה וכו', איך מכבסים צציות צמר כך שישארו לבנות, קצת שאלות על נשים במקורות, מי מסרקת את הפאה של יום חול שלה בתדירות הכי גבוהה. בקיצור, שאלות שכיף לענות עליהם. בסופו של דבר, מיתחת לכל העטיפות היה מתנה לכלה- מזמור אשת חיל מעור.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
עוד רעיונות בבקשה...........

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד,
לקנות מלא סוגי ממתקים בתפזורת- ג'לים בכל מיני צורות (יש היום מאד מענינים) להכניס כל צורה בשקית צלופן קטנה , כל אחד לוקח וכותב עצה לחיים מאושרים בהתאם לממתק.
להכניס הכל בתוך סלסלה יפה(למשל סלסלה ללחם) ולהגיש לכלה.
יהיה לה מרתק וגם טעים!

רעיון נוסף:
דף עם שאלות על החתן והכלה החתונה והש"ב שאלות מענינות כמו:
באיזה שעה בדיוק החתן כסה את הכלה
איזה בגד לבשה הכלה בשבת בבוקר
מה הכתובת של הזוג וכד'
מי שיודע מקבל עדש/או כל רעיון אחר ובסוף....

• הוסף לסימניות
למשפחתי
הכלה והחתן קיבלו שלט על מקל בצד אחד כתוב אני, בצד השני כתוב הוא או היא
שאלו שאלות כמו -מי יזרוק את הזבל בפעם הראשונה? והחתן והכלה מחזיקים את השלט בצד שחושבים ואז בודקים אם ענו אותו הדבר. אני לא זוכרת את רשימת השאלות אבל יכולה לברר.

• הוסף לסימניות
יש לי דף מוצלח מאד שעשיתי מזמן ואני משתמשת בו בכל שבע ברכות משפחתי. מחלקים אותו לכל משתתפת באירוע ואחרי שכל אחת ממלאת אותו (מתכונים, עצות, 'קריצות' לכלה) אוספים ומסדרים בתוך קלסר קטן a5 וניילוניות שמביאים מראש ומגישים כמתנה לכלה. מהו המייל שלך? אשלח לך אותו. תצטרכי רק לצלם כמות של עותקים.

• הוסף לסימניות
למשפחתי
הכלה והחתן קיבלו שלט על מקל בצד אחד כתוב אני, בצד השני כתוב הוא או היא
שאלו שאלות כמו -מי יזרוק את הזבל בפעם הראשונה? והחתן והכלה מחזיקים את השלט בצד שחושבים ואז בודקים אם ענו אותו הדבר. אני לא זוכרת את רשימת השאלות אבל יכולה לברר.

אהבתי.

• הוסף לסימניות
לפי הבקשה באישי בררתי והנה השאלות [כמובן שזה צריך להיות זוג מתאים לסגנון שישתפו פעולה]
מי יתעורר ראשון בבוקר?
מי ירצה לעשות שבת ראשונה בבית?
מי ינקה את הסיר של הטשונט?
מי יגמור את הגלידה בפריזר?
מי יקום ממתחת הפוך לבדוק שהדלת נעולה?
אצל מי יהיה כרטיס האשראי?
מי יהרוג את המקק?
מי ילך לשכנים החדשים להלוות כיסא?
מי יזרוק את הזבל ראשון?
ועוד כיד הדמיון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה