תכנית ל3 יחידות להשכרה

• הוסף לסימניות
מה דעתכן?
מה כדי לשפר?
אשמח לכל תגובה
תודה!

(את יחידה מס' 3 תכננתי לחדר עבודה כי לא חשבתי שהגיוני לעשות יחידת דיור משטח כ"כ קטן
בסוף כן יצא משהו....לא סגורה אם זה אפשרי להשכיר לזוג אבל רציתי בכל זאת שיהיה לי תכנית)

• הוסף לסימניות
לא רואים תמונות

• הוסף לסימניות
עכשיו?

קבצים מצורפים

• 3 יחידות להשכרה.jpg
    3 יחידות להשכרה.jpg
    KB 355.1 · צפיות: 71
  • הוסף לסימניות
הכיריים בכניסה מהוות גורם סיכון שחובה לתת עליו את הדעת.

• הוסף לסימניות
תכנון יפה עם הרבה מחשבה!!
גבולות המרפסות שרירותיים או שאתם קבעתם?
אם ניתן להזיז- יתכן שכדאי לגרום למרפסות הימניות להיות יותר מלבניות וללא החלק הצר אותו לספח לדירות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;n4917985:
הכיריים בכניסה מהוות גורם סיכון שחובה לתת עליו את הדעת.

נכון מאד
בתכנון המקורי שמתי את הכיריים איפה שהמקרר והחלפתי ביניהם כי חשבתי לרהט הכל חוץ מתנור
(מתלבטת בגלל הנקיון של זה וכו')
ולכן עדיף לי שבמקרה והזוג לא יכניס תנור לא ייווצר חור אלה יהיה להם יותר שטח בכניסה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;n4918577:
תכנון יפה עם הרבה מחשבה!!
גבולות המרפסות שרירותיים או שאתם קבעתם?
אם ניתן להזיז- יתכן שכדאי לגרום למרפסות הימניות להיות יותר מלבניות וללא החלק הצר אותו לספח לדירות

תודה!
כיף לשמוע ..באמת השקעתי המון מחשבה...

בצד השמאלי זה שרירותי ומתחבר עם השכנים
בצד הימני רציתי לצאת עוד כי זה קטע מת מבחינתי במרפסת
אבל לא הצלחתי לתכנן משהו מועיל בשטח הזה ....
מה זה יכול להוסיף לי לחדר השינה?
חשבתי לדחוף את המיטה לנישה אבל זה נראה לי מכוער, לא?
אז חשבתי להחליף את מיקום המטבח עם החדר אבל אז ייווצר לי פרוזדור שזה שוב סוג של שטח מת

אם יש לך רעיון אשמח מאד
תודה!

• הוסף לסימניות
לא נעים שהשרותים כ"כ חשופים, לדעתי.

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה לסדר את הדירות /חדרי השינה קצת אחרת ע"מ לנצל את השטח המת לטובת הדירות, אפילו לתת מעט יותר מרפסת בחלק הרחב.
קל להגיד באוויר וקשה לבצע על הדף... אבל כדאי לנסות שוב, זה שטח יקר שהולך כאן לאיבוד.

• הוסף לסימניות
סליחה שזה כ"כ מקושקש אבל אולי אפשר לצרף את רוב החלק הצר לחדר כך שנוצאת נישה לארון והדלת יציאה היא מול המיטה הימנית. המיטה לא תהיה בנישה, רק החדר יהיה מרובע עם נישה לארון. כך אפשר להגדיל מעט את החלל מגורים וטיפה להרחיק את הגז מהכניסה.
מבחינת היחידה שליד (שגנבנו טיפה מהנישת 40ס"מ לטובת הזזת המטבח) זה לא נראה לי שהשטח הוקצב למשהו למעט ארון מידוף של40 ס"מ (מגבות מצעים וכדו'), נכון?

קבצים מצורפים

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    KB 36.7 · צפיות: 54
  • הוסף לסימניות
תודה על המאמץ...זה הרבה יותר מוצלח ככה אבל זה הצד שאני לא יכולה לצאת יותר...:(
הנישה שגנבנו ליחידה השנייה זה בשביל המכונת כביסה והכיור ...היה ממש צפןף שם
אז החלטתי שלחדר שינה של היחידה הראשונה זה לא כ"כ יזיק
וה135 שנשארו כבר לא הספיקו לנישה לארון אז סיפחתי את כל האורך

• הוסף לסימניות
תכנון נהדר!!!

מהיכן האוורור ביחידה 1? לחדר האמבטיה, לסלון ולמטבח אין חלון?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
תודה!
צודקת,החלון לא מסומן כי אני לא יודעת מה לעשות אתו.....
כמה ששברנו את הראש הגענו למסקנה שיחידה אחת חייבת לסבול ממחסור בחלון...
מתלבטת בין חלון רחב קרוב לתקרה על הקיר המפריד בין במטבח וחדר השינה
או לבנות מאין ארובה כזאת שתעבור דרך חדר השינה (הנמכה מגבס)

זה צד מערב,קומה 6 והכל פתוח שם כך שאם הם יפתחו את הדלת למרפסת הכל יעוף להם...מתאוורר ברגע

• הוסף לסימניות
ראשית, כל הכבוד. תכנון ממש יפה ומנוצל.
שנית, ביח' מס' 1 מכיוון שהיח' בכל מקרה מתאימה רק לזוג (+עריסה :) ) ואין פה ענין של פרטיות, אפשר לעשות את הקיר שבין החלל הפתוח לח. שינה עד גובה 2.10מ' וכך זה גם יהיה יותר מואר וגם יותר מאוורר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה