תכנית מהנדס

• הוסף לסימניות
אני אשמח אם משהיא תוכל לעזור לי לדעת מי נגד מי בתכנית הזו שמשורטטת ידנית(הזוי!)
מדובר בדירה שמתוכננת עליה הרחבה.
התכנית המצורפת היא תוכנית עמודים מהמהנדס,
אני לא מצליחה להבין מילה.
מה עושים?
מאיפה מתחילים?
אשמח לשמוע וללמוד מהמקצועיות שבתחום.
תודה!

קבצים מצורפים

• תוכנית עמודים.JPG
    תוכנית עמודים.JPG
    KB 80.2 · צפיות: 309
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון את לא אמורה לקבל תכנית לא מדוייקת ולא משורטטת באוטוקד ממהנדס קונסטרוציה - אחרת איך תוכלי לוודא בדיוק איפה העמודים נופלים?
את צריכה להעמיד את התוכנית הזו ע"ג התכנון שלך ,
בכל זאת ניסיתי להתקרב ולהבין וזה מטושטש ...
זה נראה כמו סקיצה שהוא הכין לשרטטת שלו.

• הוסף לסימניות
את יכולה להבין מה קונטור הבית ואיפה העמודים כל השאר לא כל כך רלוונטי אליך. אבל זה עדיין לא מקצועי לעבוד ככה. מי הביא לך את התוכנית? ומה את צריכה לעשות שם?

• הוסף לסימניות
וואוו זה מזכיר לי את הקורסים שעשינו בלימודים ויש לי חלחלה.. עומסים עמודים חישובים בעעע...

• הוסף לסימניות
ואוו זה מזכיר לי את הקורסים שעשינו בלימודים ויש לי חלחלה.. עומסים עמודים חישובים בעעע...
החישובים הסטטים לא מופיעים בתכנית הזו , הם נעשים מאחורי הקלעים...
פה יש מיקום עמודים , קורות , וברזלים הבעיה שזה לא קריא!

• הוסף לסימניות
החישובים הסטטים לא מופיעים בתכנית הזו , הם נעשים מאחורי הקלעים...
פה יש מיקום עמודים , קורות , וברזלים הבעיה שזה לא קריא!
אני נזכרת בחישובים שאנחנו היינו צריכים לעשות..

• הוסף לסימניות
כן , זה היה אחד הדרישות הכי לא "פריות" ממי שבא ללמוד עיצוב ויש לו ראש הומני לחלוטין

דעתי הלא פופולרית - מי שיש לו ראש הומני לחלוטין, ולא מסוגל להתמודד עם חישובים טכניים - שילך ללמוד עיצוב בלבד. לימודי אדריכלות (או במקרה של רובנו - הנדסאי אדריכלות) כולל חישובי מדרגות, ובכלל, תהליך התכנון הוא ריאלי יותר מאשר הומני.
וזה הקסם של המקצוע בעיני - שמשלב את 2 התחומים.

• הוסף לסימניות
דעתי הלא פופולרית - מי שיש לו ראש הומני לחלוטין, ולא מסוגל להתמודד עם חישובים טכניים - שילך ללמוד עיצוב בלבד. לימודי אדריכלות (או במקרה של רובנו - הנדסאי אדריכלות) כולל חישובי מדרגות, ובכלל, תהליך התכנון הוא ריאלי יותר מאשר הומני.
וזה הקסם של המקצוע בעיני - שמשלב את 2 התחומים.
הומני /ראלי זה לא באמת שחור או לבן , כולנו ממוקמים אפשהו על סקאלה מסוימת נוטות יותר לכאן או לשם
מה לעשות אנשים הם עם מורכב :)
מה גם שמה שהצעת לא ממש פותר את הבעיה - גם מעצבת פנים צריכה בסוף להגיש "כתב כמויות " למשל ;)
ולא אני לא רק הומנית - סתם כתבתי את התחושות שהיו לי אז כשהנטיה שלי היתה פחות בכוון של להתחבר לחשובים סטטיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה