תכנית משתלמת בסלקום או אורנג'

• הוסף לסימניות
מחפשת תכנית משתלמת בחברות הסלולר סלקום או אורנג'
למישהו יש מידע???

הסתיימה התכנית בפלאפון, ורוצים לנייד (:

תודה על כל מידע!

• הוסף לסימניות
נראה לי היום הכי זול
2000 דק' לכל היעדים ב 54 ש"ח - אורנג
ב 59 ש"ח בסלקום.

אולי מישהו יודע על דרך למסלול מוזל יותר?

• הוסף לסימניות
63 בלי הגבלה באורנג' ( למשך שנה, לא כולל סים)
69 בלי הגבלה בסלקום (למשך שנה, לא כולל סים)
לפלאפון יש עכשיו שיתוף עם "ערכים" - 55 בלי הגבלה למחדשים הו"ק לערכים או למגדילים הו"ק קיימת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י credit;941659:
63 בלי הגבלה באורנג' ( למשך שנה, לא כולל סים)
69 בלי הגבלה בסלקום (למשך שנה, לא כולל סים)
לפלאפון יש עכשיו שיתוף עם "ערכים" - 55 בלי הגבלה למחדשים הו"ק לערכים או למגדילים הו"ק קיימת.
תיקון קטן- אין כבר 63 באורנג', אבל אם עושים קו לתיקיה שיש בה כבר עוד שני קווים קודם לכן, או אם עושים שלשה קווים או שני קווים לתיקיה עם קו אחד, זה עולה 60 ש"ח בלבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;941796:
תיקון קטן- אין כבר 63 באורנג',

בשירות לקוחות של אורנג' באמת כבר אין את התוכנית הנז"ל,
אבל אצל הסוכנים הפרטיים עדיין אפשר להשיג את התוכנית הזו.

• הוסף לסימניות
למה להישאר בחברות הישנות והלא טובות? אני בגולן טלקום כבר למעלה מחודש משלם בינתיים 49 ₪ לחודש (לחצי שנה אח״כ נעבור לחברה אחרת בתכנית דומה :p) ואני כ״כ מרוצה שבעקבותי כמעט כל המשפחה שלי עברה אליהם גם… וסתם לידע, יש עוד חברות שמציעות מסלולים דומים ואף זולים יותר…
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;941964:
למה להישאר בחברות הישנות והלא טובות? אני בגולן טלקום כבר למעלה מחודש משלם בינתיים 49 ₪ לחודש (לחצי שנה אח״כ נעבור לחברה אחרת בתכנית דומה :p) ואני כ״כ מרוצה שבעקבותי כמעט כל המשפחה שלי עברה אליהם גם… וסתם לידע, יש עוד חברות שמציעות מסלולים דומים ואף זולים יותר…
בהצלחה!
החברות האלו מציעות מסלולים כשרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;941964:
בהצלחה!
אנחנו עדיין יהודים כשרים... שמשלמים יותר על בשר בשביל כשרות וכך גם על סלולרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;941971:
החברות האלו מציעות מסלולים כשרים?

אין לי מושג. אפשר לברר.

נכתב ע"י פרסומון;941985:
אנחנו עדיין יהודים כשרים... שמשלמים יותר על בשר בשביל כשרות וכך גם על סלולרי.

אנחנו עדיין יהודים כשרים שמשתמשים בקו הזה על פי הוראת הרב שלנו שהתיר זאת. (ולא כאן המקום לדון על הסיבות להוראתו).
אנחנו עדיין יהודים כשרים שאינם מדברים בגנות ואינם מזלזלים במי שנוהג כפי דעת רבו אע״פ ששונה היא מדעת הרב שלנו!!!

• הוסף לסימניות
באורנג':
ללא הגבלה עולה113 ש"ח לחודש,
שנה ראשונה יש החזר 14 ש"ח לחודש,
סה"כ 99 בשנה הראשונה ו113 החל משנה שניה...

אני שוקלת לעבו לפלאפון,
שם יש ללא הגבלה ב4 חודשים ראשונים 69 ש"ח ואח"כ 99....
מישהו שמע על מבצע יותר טוב למתניידים? נשמח אם יעדכן....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה