תיקון קטן- אין כבר 63 באורנג', אבל אם עושים קו לתיקיה שיש בה כבר עוד שני קווים קודם לכן, או אם עושים שלשה קווים או שני קווים לתיקיה עם קו אחד, זה עולה 60 ש"ח בלבד.נכתב ע"י credit;941659:63 בלי הגבלה באורנג' ( למשך שנה, לא כולל סים)
69 בלי הגבלה בסלקום (למשך שנה, לא כולל סים)
לפלאפון יש עכשיו שיתוף עם "ערכים" - 55 בלי הגבלה למחדשים הו"ק לערכים או למגדילים הו"ק קיימת.
נכתב ע"י פרסומון;941796:תיקון קטן- אין כבר 63 באורנג',
החברות האלו מציעות מסלולים כשרים?נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;941964:למה להישאר בחברות הישנות והלא טובות? אני בגולן טלקום כבר למעלה מחודש משלם בינתיים 49 ₪ לחודש (לחצי שנה אח״כ נעבור לחברה אחרת בתכנית דומה) ואני כ״כ מרוצה שבעקבותי כמעט כל המשפחה שלי עברה אליהם גם… וסתם לידע, יש עוד חברות שמציעות מסלולים דומים ואף זולים יותר…
בהצלחה!
אנחנו עדיין יהודים כשרים... שמשלמים יותר על בשר בשביל כשרות וכך גם על סלולרי.נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;941964:למה להישאר בחברות הישנות והלא טובות? אני בגולן טלקום כבר למעלה מחודש משלם בינתיים 49 ₪ לחודש (לחצי שנה אח״כ נעבור לחברה אחרת בתכנית דומה) ואני כ״כ מרוצה שבעקבותי כמעט כל המשפחה שלי עברה אליהם גם… וסתם לידע, יש עוד חברות שמציעות מסלולים דומים ואף זולים יותר…
בהצלחה!
נכתב ע"י TK;941971:החברות האלו מציעות מסלולים כשרים?
נכתב ע"י פרסומון;941985:אנחנו עדיין יהודים כשרים... שמשלמים יותר על בשר בשביל כשרות וכך גם על סלולרי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים