תכנסו - ארוך מידי

• הוסף לסימניות
מחפשת שם וטלפון של חברה שמבצעת שרות של טלפון להרבה אנשים בבת אחת.

• הוסף לסימניות
הודעה טלפונית?

רייכמן 0546670979

• הוסף לסימניות
לא יודעת בשביל מה,
אבל כאיסטרטגית אני יכולה להגיד לך שזה מתכון בטוח להשניא את הארגון שלך על הציבור.

• הוסף לסימניות
מה שאני יכולה לאמר הוא שיש הבדלים ענקיים במחירים, אז תבדקו טוב טוב.

• הוסף לסימניות
מי אמר?
אולי זה להודעה מטעם קבוצה על ארגון מפגש :)
או עידכונים בין קהילות

• הוסף לסימניות
דווקא זה מיועד למזכירות של חיידר

• הוסף לסימניות
אכן כאמור לעיל, יש היום המון חברות שמצעות את זה, גיגול קצר של 'הפצת הודעות קוליות/IVR' יחזיר עשרות חברות.
המחירים, תלוי בעיקר בכמות,
בכמויות גדולות אפשר למצוא חברות ממש בזול מאוד.

אם זה כמות קטנה וחד פעמית לא שווה בכלל להשתגע כי הזמן של החיפוש אחר חברה זולה יהיה יקר יותר....

היו כאן כמה אשכולות בנושא. אם יש לכם עצבים לחפש..

• הוסף לסימניות
'טלאול' - שירות מצויין, מניסיון,
חגי - 052-7075915

• הוסף לסימניות
מבזק- נהננו מאד מהשירות: 072-2777222

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפתית;1099386:
'טלאול' - שירות מצויין, מניסיון,
חגי - 052-7075915

עבדתי איתם בעבר. באמת שירות חבל"זי.
אבל יש לשים לב, שלפני התחלת הפרוייקט כבר עולה 100 ש"ח עלות הקמת מערכת.... ככה היה אז.

בעבר זה היה מגיע מ'חסוי', היום כבר לא?

• הוסף לסימניות
היה כאן בזמנו כתובת של אתר מסוים שאפשר לבצע בו את השרות בלי כל הבלאגן.
מי זוכר?

• הוסף לסימניות
אני מסוג האנשים ששומעים הודעה מוקלטת מנתקים במילה הראשונה
אני מניח שאני לא היחידי בכדור הארץ שעושה את זה כך שבמידה והחלטתם לתת שירות בדרך הזאת תעדכנו את הנמענים שלכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1099399:
היה כאן בזמנו כתובת של אתר מסוים שאפשר לבצע בו את השרות בלי כל הבלאגן.
מי זוכר?

גיגול קצר יחזיר הרבה חברות שיש להם את זה, הרבה מהם יש להם פלטרמטורה באינטרנט שאפשר לבצע את זה לבד.
אחד מהם, נראה לי שזה פורסם כאן בעבר.
http://www.smscenter.co.il/

• הוסף לסימניות
החכמה היא לפתוח את ההודעה בצורה שלא ינתקו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י a26955;1099403:
גיגול קצר יחזיר הרבה חברות שיש להם את זה, הרבה מהם יש להם פלטרמטורה באינטרנט שאפשר לבצע את זה לבד.
אחד מהם, נראה לי שזה פורסם כאן בעבר.
http://www.smscenter.co.il/

וזהו אתר מומלץ?
אם כן- אבקש פתיחה של האתר, ואשמח לדעת אם הוא אכן מומלץ או שיש טובים וזולים ממנו..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1099407:
וזהו אתר מומלץ?
אם כן- אבקש פתיחה של האתר, ואשמח לדעת אם הוא אכן מומלץ או שיש טובים וזולים ממנו..

פעם עבדתי עם החברה הזו.
בגדול, זה די מומלץ.

הבעיות שעזבתי אותם, בגדול
1. שחייבים להקליט בטלפון, אני אוהב להעלות קבצי אודיו מוכנים. (יש לי פקס 2 מייל בשביל הקול האנושי, ואח"כ אני מעבד את זה)
2. ועוד בעיה קשה שהיה לי, שאי אפשר להגיד לו מתי יפסיק לחייג,
ז"א, הייתי שולח הודעה ב9 בלילה, אז הוא היה מתקשר לאנשים בשעה 12 !!! (מתפרס בטווח של 3 שעות..)

היום אני עובד עם חברה אחדת, שאני משלם טיפה יותר, אבל אני הרבה יותר מרוצה.

משתמש הרבה בדבר המנכסס הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה