כללי תכנסו למים...

• הוסף לסימניות
חוות דעתכם, עמוד שלם

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 403.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יפפפפפפפפפפפפפפפה
רק נראה לי שהדלת צריכה להפתח בכוון ההפוך. לא?

• הוסף לסימניות
מדהים!
לדעתי "פתחנו את הקיץ" צריך להיות יותר קייצי.
באופן כללי, נראה מודעה של משרד פרסום.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!
תיקון קטן: בריכה מחוממת - אף אחד לא רוצה בריכה מחוממת בקיץ!

• הוסף לסימניות
מקסים -אולי את הדלת מעט שמאלה

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
צריך לחתוך את סוף הדשא בצורה חדה יותר, שההשתקפות תתחיל בצורה חדה ולא בריכוך.

• הוסף לסימניות
יופי של מודעה!
2 השורות של אצלינו תמצאו - היתי מסדרת אחרת

• הוסף לסימניות
..............

יפה מאוד.
בצד ימין בחיבור בין הדשא למים יש פקשוש קטן.

אני חושבת שיותר נכון לכתוב אצלינו תמצאו מים, בריאות וכל מה שבינהם.

לא הבנתי מה הלוגו-עמותת חסד? איך הוא קשור לבריכה? הכניסה חינם???

• הוסף לסימניות
יפה, אהבתי
יש כמה פקשושים קלים ברצף השבילכמו שאמרו קודם
בדלת בימין, בחיבור הדשא בימין ובשמאל

• הוסף לסימניות
יש השתקפות מוזרה במים, הם אמורים להיות צלולים לא? וכן, החיבור בין הדשא למים צריך להיות חלק יותר. מצרפת להערה בנוגע לכיוון פתיחת הדלת...

• הוסף לסימניות
מקסים ומושך!

הערות כנ"ל לגבי הגלת וחיתוך הדשא.

• הוסף לסימניות
המודעה מושכת ויפיפיה!
החיתוכים צריכים תיקון,
להפוך את הדלת,
ומה עם הציפורים נכון שזה מסמל חופש אבל לא כ"כ מתאים לדעתי,
והייתי מגדילה את פתחנו את הקיץ ומחלקת ל-2 שורות, פתחנו ואת הקיץ.

• הוסף לסימניות
חזק ביותר, ממש מודעה יפה וטובה.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
הייתי מחפשת אפקט אחר לכותרת, אפילו בלי אפקט, רק צבע לבן וצל. מקווה שהבנת.

• הוסף לסימניות
מודעה יפהפיה - רק יש לי שאלה, זהו מכון בריאותי או שמא גם מישהו שרוצה לבוא לשחות סתם להנאת גופו יכול?

למה אני שואל-כי לדעתי מה שהמודעה משדרת זה שלא מדובר כאן בבריכה שכל אחד יכול לבוא אלא רק לזקוקים לבריאות מסויימת, אם רוצים שגם אנשים מבחוץ יבואו ולאו דווקא כי מעניינת אותם בריאות רצוי להוסיף מוטיביים בכריכתיים/קיציים וכדו'.
כמו"כ בכל מקרה הייתי ממליץ לשנות את הכותרת פתחנו את הקיץ למשהו אחר זה לא כ"כ מתחבר...

עוד נקודה - מה הקטע עם הציפורים הם אמורות להיראות כאילו הם יוצאות/עפות דרך הדלת??

אבל שוב, המודעה (ולאחר התיקונים של החברים) משדרת מקצועיות והרעיון נפלא.

• הוסף לסימניות
תם, תודה על הערות, הבריכה בריכה טיפולית- ז"א די קטנה ונמוכה- שמתאימה להתעמלות מים (בבריכה גבוה א"א לעשות התעמלות) אבל כל אחד יכול לעשות התעמלות מים, האם נראה לך שזה לא ברור?
מה הכוונה אנשים מבחוץ?- כולם מבחוץ, מי יש מבפנים? (אתה גם מוזמן....)
לגבי הכותרת- קיץ לא מתחבר לך עם מים ובריכה?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד .הערה קטנה וכל מה שביניהם נ"ל 2 נ"ל שרקע שמים היה מוסיף חיות

• הוסף לסימניות
משגע, (בהתיחס להערות קודמי)

• הוסף לסימניות
הרעיון - מקסים!
הביצוע די טוב, בהתייחס להערות מעלי, ודבר ממש חשוב - בהשתקפות בתוך המים רואים - בניין, עמודי מתכת, ההשתקפות של הדשא במים לא ברורה, בקיצור - יש פה עוד עבודה לעשות בחלק הזה.

ו- כותבים ביניהם, לא?

גרש חכם ב-דלקות וכד'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה