בהמשך זה גם ייחסם לך,מה שלא נכון, ואפילו לא מתקרב לכזה.
מה עושים בנידון?
טים.מה באמת טוב וקליל יותר, הני דסק או טים וויוואר?
מה הקשר מייל?תודה לכולם
מעניין אותי לנסות לפתוח עוד חשבון על אמייל אחר, ולהעביר את כל הכתובות לחשבון החדש. האם התכנה תאחז או לא.
האזהרה עלתה לי בכמה מחשבים, בכל פעם בה התחברתי לחשבון שלי בתכנה.מה הקשר מייל?
בכלל לא רק כתובת MAC.זה מזהה לפי כתובת הmac
כיון שיש לי כמה וכמה מחשבים (משפחה, חברים) שזקוקים לתמיכה מרחוק, לעיתים קרובות (מה לעשות - הם לא מהדור שיודע להסתדר לבד אפ' בבעיות קטנות), פתחתי חשבון שמכיל בתוכו את כל המזהים והססמאות שלהם - במקום להתחיל להסביר אילו קודים ומספרים אני צריך.למה עשית בכלל חשבון שם?
מה חוץ מזה?בכלל לא רק כתובת MAC.
הוא ייתן לך אולי פעם פעמיים ומיד ידע שאתה גולש המון.מה חוץ מזה?
אם אני יתקין את הגירסה הניידת, ויחליף כתובת mac בעת הצורך לכאורה זה יעבוד תקין, לא? (האמת, אני מנסה את זה כרגע)
אני מסודר...יש גירסא 'חינמית' בfxp, מה רע בזה? (מי שצריך אפשר בפרטי)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים