כללי תכשיטים - לכבוד יו"ט!

• הוסף לסימניות
חוו"ד בבקשה
הכתובת והפרטים כמובן בדויים

קבצים מצורפים

• סיקציה1.jpg
    1.5 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
אואואואוו!!!! איזה פיצוצי.
הרקע הסגול תעשה יותר כהה זה יהיה יוקרתי יותר זה לעניות דעתי.
מודעה יפה ומושכת מאד.
תכשיטי יוקר לכל כיס המעבר מידי כזה מטשטש בעין ולא רואים כ"כ טוב את הכיתוב אולי אני סתם מחפשת בעיות.. :(

• הוסף לסימניות
מדהים - ממש יפה.

האם אתה יכול להזיז את הspotlights קצת?
כנראה שצריך לעשותם בקצת angle שבמצב שהוא עכשיו לא נראה שזה ישר ככה וזה לא נראה אמיתי,
כלומר, שהעיגול המקורי הוא ישר, דהיינו הוא ועיניים שלי רואים זה את זה,
ואז ה'אור' מתפשט לאמצע למטה.
לכן צריך לעקם אותם קצת (ע"י skew?) ובהכי יראה מאוד יותר טוב
לדעתי.

הצלחה רבה

(מחילה על העברית אם הוא "מעוקם" קצת.
אני לא בקי, וזה גם מאוחר ואני עיף! :)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, מושך, יוקרתי, ומלהיב.
אבל הלוגו מידי עמוס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DMD;744959:
מדהים - ממש יפה.

אני לא בקי, וזה גם מאוחר ואני עיף! :)

אני יודע שאתה עדייף
הרי אצלך עכשיו לילה...
:)

• הוסף לסימניות
עיצוב מעולה!
יש עומס אפקטים, עדיף להכהות את הרקע ולהוריד אפקטים

• הוסף לסימניות
סקיצה יפה
קדימה לעבודה

כנראה שמה שמוריד זה כמות האפקטים

• הוסף לסימניות
אני בדר"כ אוהבת להחמיא ולא להעיר אבל הפעם אני חורגת ממנהגי כי אני חושבת שיש למודעה הזאת אפשרות יותר טובה
בכללי כיוון טוב אבל אם אתה באמת רוצה למשוך לקוחות אתה צריך לשנות אותה מודעה של תכשיטים צריכה לשדר יוקרה....וצר לי להגיד אבל לדעתי זה משדר את ההפך!

1.גופנים-לשנות!
2.רקע להכהות...אם אתה רוצה סגול תעשה מעבר צבעים של סגול כהה
3.העיטור ניראה תקוע קצת..אם אתה רוצה אוליי תעשה רקע(מעל הסגול)מעוטר בשקיפות רצינית שממש בקושי ייראו אותו
4. לוגו להקטין מעט
בהצלחהה=)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
אולי עדיף להחליט על אחד מבין השניים.
או פנסים או עיטור...
גם וגם, זה קצת מידי "גם וגם".
ובסה"כ,לסיכום -זה יפה מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה