עזרה תכשיטים עבודת יד בבני ברק

• הוסף לסימניות
איפה אני יכולה למצוא בבני ברק חנות תכשיטים גולדפילד בסגנון מיוחד (דגש על עגילים)
סגנון נסגל, או סריגות מעניינות...

פחות אלו המובנים שיש בכל חנות תכשיטים, יותר עבודת יד, דברים מיוחדים...

• הוסף לסימניות
איפה אני יכולה למצוא בבני ברק חנות תכשיטים גולדפילד בסגנון מיוחד (דגש על עגילים)
סגנון נסגל, או סריגות מעניינות...

פחות אלו המובנים שיש בכל חנות תכשיטים, יותר עבודת יד, דברים מיוחדים...
לדעתי לא בבני ברק.

• הוסף לסימניות
צרופים
מעלף!!!
היא פתחה עכשיו חנות ברח' טבריה

• הוסף לסימניות
אני גם ממליצה!
היא אלופה ויש לה דברים מהממים וייחודיים

• הוסף לסימניות
תודה ,
יש טלפון ליצירת קשר, שעות פעילות וכו'?

• הוסף לסימניות
בצרופים יש דברים מהממים
יש לי את המספר של מי שעושה את התכשיטים
ולא של החנות

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
בצרופים יש דברים מהממים
יש לי את המספר של מי שעושה את התכשיטים
ולא של החנות
אני מניחה שהיא בנאדם פרטי, שלא קשור לחנות... אז לא נעים לי לחייג אליה,
יש טלפון בחנות?

• הוסף לסימניות
זה חנות פרטית שלה.

• הוסף לסימניות
אין לי את המספר
אבל אני משערת שתמיד היא זאת שנמצאת בחנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה