תכשיטים עבודת יד

• הוסף לסימניות
זה מהמם!
זה נדיר!
בטוב טעם!!!
את עובדת גם עם זהב טהור?
ממש אשמח לבוא אלייך, יש לי טבעת זהב שהתעקמה ובתיקון הם איבדו את הצורה שלה וממש מעגים אותי להסתכל ולענוד אותה
אני מחפשת ממש הרבה זמן מישהי עם ידיים טובות, וטעם משובח שתציל לי אותה (ועוד כמה דברים..(
אלופה ששיתפת פה!
תוכלי לתת פרטי יצירת קשר בפרטי?

• הוסף לסימניות
עבודה עדינה ויפהפיה
בקשר לתמחור- מצרפת לך קישור ממרמלדה מרקט, שזה בדיוק מקום שבו אמנים\ עסקים זעירים מוכרים את היצירות, תוכלי להתרשם מהמחירים שם
(לדעתי קצת יקר שם חלק מהדברים, אם תשאלי אותי:), אבל בסוף כל אמן מתמחר בנפרד)

• הוסף לסימניות
זה יקר, אבל זו הערך לאמנות ידנית אמיתית
נכון שהיה לי בא לקנות משם הרבה יותר דברים אם רק היו יותר זולים
אבל לאמנים, שמשקיעים אל ליבם בכל יצירה, זה מגיע.. ואם יש מי שמשלם זה עוד יותר נהדר: -)

• הוסף לסימניות
זה מהמם!

ממש אשמח לבוא אלייך, יש לי טבעת זהב שהתעקמה ובתיקון הם איבדו את הצורה שלה וממש מעגים אותי להסתכל ולענוד אותה
אני מחפשת ממש הרבה זמן מישהי עם ידיים טובות, וטעם משובח שתציל לי אותה (ועוד כמה דברים..(
אלופה ששיתפת פה!
תוכלי לתת פרטי יצירת קשר בפרטי?
אני לא עובדת עם זהב..
אבל אפשר לעשות כל מיני שילובים מדהימים עם זהב..
אני אשמח אם תשלחי לי תמונה למייל
nechami.jewelry שטרודל ג'ימייל..

עבודה עדינה ויפהפיה
בקשר לתמחור- מצרפת לך קישור ממרמלדה מרקט, שזה בדיוק מקום שבו אמנים\ עסקים זעירים מוכרים את היצירות, תוכלי להתרשם מהמחירים שם
בעיני זה לא יקר,
בכל אופן ביחס לעבודה שעשיתי...
ותודה על כל המחמאות

• הוסף לסימניות
אני מאד אוהבת תכשיטים עם אבנים צבעוניות.
אבל מה, רוב התכשטים שאני רואה הם עם שילובי צבעים מזעזעים, או צבעים לא יפים- צבעים סינטטיים ובגוון "פלסטיקי" - ורוד מסטיק, כחול בוהק, ירוק בוהק. למה לא למצוא גוונים עדינים ויפים שמשתלבים אחד עם השני.....

מקסים מקסים!
אני גם ממש אוהבת צבעוני,
מה זה האבנים המיוחדות האלה?

יש אחת בבני ברק NESGAL שגם עושה תכשיטים בסגנון בעבודת יד ומתפרנסת מזה.
אולי כדאי לך לבקר שם להתרשם מהמחירים.
וכמו ש- @טרינום כתבה ב-NESGAL למשל אפשר לבקש להחליף את הצבעים למה שרוצים וזה מעלה גדולה.

הלוואי שיהיו עוד דברים כאלה.
את עושה דברים מהממים!
אני עושה את הכל עם אבני חן טבעיות
או עם סברובסקי
באמת חשבתי לתת אופציה לשנות צבעים של אבנים או את חומר התכשיט עצמו
מכסף לגולדפילד ולהיפך

• הוסף לסימניות
אני לא עובדת עם זהב..
אבל אפשר לעשות כל מיני שילובים מדהימים עם זהב..
אני אשמח אם תשלחי לי תמונה למייל
nechami.jewelry שטרודל ג'ימייל..

בעיני זה לא יקר,
בכל אופן ביחס לעבודה שעשיתי...
ותודה על כל המחמאות
עצה קטנה,
אל תתיעצי כאן לגבי תמחור,
תתני מחיר וזהו אנחנו בכל אופן הלקוחות שלך וזה יהווה שיקול דעת בקניה הסופית.

והעבודות שלך מהממות, מדויקות ומיוחדות תני לעצמך קרדיט כמו שמגיע לך
בהצלחה ענקית!!

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול מאיפה החומרים? לא החרוזים אלא ה"חוטים"
איפה קונים אותם?
אני עשיתי עד היום גם דברים כאלו אבל מחוטי ברזל, בשביל הכיף ולא בשביל תוצר איכותי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה