כללי תכשיטים

• הוסף לסימניות
כולם מדהימים, אבל השלישי נראה כמו רקע הפוך

• הוסף לסימניות
סליחה אם אני מקלקלת את החגיגה,
אך התכשיטים יפיפיים ומצולמים מעולה (תני קרדיט)
אך הרקעים אינם משרתים אותם וקצת מוזילים אותם.

בקומפוזיציה, התכשיטים צריכים להיות העיקר.
התמונה הראשונה עוד בסדר,
בתמונה השניה אני לא רואה סיבה לחיתוך הזה ולהברחת התכשיטים מהפריים,
ובתמונה השלישית יש תחושה של ריחוף ורקע שגונב את תשומת הלב מהתכשיטים.

הרבה הצלחה ומקווה שתיקחי אותי נכון.

• הוסף לסימניות
בתור אחת שמתעסקת בעיבוד תמונות של תכשיטים הייתי ממליצה לעבד את התכשיטם במיוחד בתמונה הראשונה האבנים אפורות מדי

• הוסף לסימניות
כן דוקא ניסיתי להוסיף אור רק שזה שרף והעדפתי להשאיר במתכונת המקורית,
לשאלתכם מי הצלם, אני מבררת,

• הוסף לסימניות
חבל להעלות באיכות כזו גבוהה אם את לא רוצה שישתמשו בזה בעתיד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתחדדין;855244:

אני לא אוכל להירדם בלילה.;)
פשוט לא לגמור לחלום על זה.:)

אגב[והנה עשית פרסומת] איזו חנות זו?
סגנון תכשיטים מיוחד כמו רויאלטי/מילר/ה.שטרן

• הוסף לסימניות
חנות יוקרתית ויקרה בשם מרכז היהלומים מרידיאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה