תכשיטי גולדפילד והלוקיטי-כנסו תראו>>>

• הוסף לסימניות
מבררת לגבי עגילים-
איך הם לאוזניים רגישות?
קניתי לבת שלי פעם גולדפילד (או חיקוי...:mad:)
ותוך שבוע נהיו לה ממש פצעים,

• הוסף לסימניות
איך אפשר לדעת מחירים מעודכנים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפופוק;1827537:
מבררת לגבי עגילים-
איך הם לאוזניים רגישות?

היו לי כמה שקנו עגילים לילדות עם אוזניים רגישות, חלק חזרו ואמרו שזה מעולה, וחלק לא עידכנו, כך שאין לי מושג אם גולדפילד מתנהג ממש כמו זהב רגיל. (אני לא רוצה לקחת סיכון מיותר אם לא בדקתי באופן אישי בוודאות)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י einkamoni;1827542:
איך אפשר לדעת מחירים מעודכנים?

לכל אלו שרוצות מחירים מדויקים וגם לאלו שביקשו דרך המייל, ההיתי שמחה לעשות לכן מחירים, אבל אין לי דקה פנויה לזה.
בכיף מי שרוצה, יכולה להתקשר ולברר מחיר על דגמים שאהבתן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפופוק;1827537:
מבררת לגבי עגילים-
איך הם לאוזניים רגישות?
לבת שלי, שעגילים זהב טהור 14 קרט, גרמו לה לדלקות חוזרות.
העגילים האלו - שהם בציפוי 18 קרט, מעולים. היא משתמשת בהם כבר חצי שנה, וב"ה - שקט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;1828239:
לבת שלי, שעגילים זהב טהור 14 קרט, גרמו לה לדלקות חוזרות.
העגילים האלו - שהם בציפוי 18 קרט, מעולים. היא משתמשת בהם כבר חצי שנה, וב"ה - שקט.

יישר כח על העידכון!

• הוסף לסימניות
מבצע ח-י-ס-ו-ל

כל התכשיטים במחיר הקרן:

עגילים החל מ-25 ₪
צמידים החל מ-30 ₪
שרשראות החל מ-30 ₪

כל הקודמת זוכה!

(הזמנות דרך הדואר החל מ- 50 ₪ )

לכל אלו שעדיין לא ראו-
המבצע חיסול ממשיך...

• הוסף לסימניות
רלוונטי המכירה עדיין?
יש המלצות למכירות בבני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה