תכשיטי הלוקיטי וגולדפילד

• הוסף לסימניות
אתם זוכרים את התכשיטים המדהימים שפרסמתי פה פעם....
כנראה שכן, כי עד היום פונים אלי עוד אנשים מפה שרוצים לקנות, ומבלי שאני אקפיץ את האשכול.
אז זהו, עכשיו אני רוצה למכור את העסק הזה למי שמעוניין/ת, פשוט מחוסר זמן טוטאלי להתעסק עם זה (אני עובדת בתחום הווידאו, וב"ה ילדתי ואין לי דקה פנויה למשהו נוסף).

אני חייבת לומר שהתכשיטים פשוט נחטפו לי, רוב הדגמים ייחודיים פה בארץ, ואין מי שלא התלהב, אתם מוזמנים לצפות באשכולות של התכשיטי הלוקיטי וגולדפילד כדי לראות תגובות של אנשים שקנו ונהנו.
אני מוכרת את כל הסחורה במחיר ממש סמלי ומי שתקנה, תקבל גם את כל הסטנדים לתכשיטים וגם את המיתוג שהיה לי, שהוא מדהים בפני עצמו (עשתה לי את זה גרפיקאית מוכשרת, הניק "שתיים" מהפורום)

לפרטים נוספים ניתן לפנות המייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או בטל: 052-7673545
נא לא לפנות באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאנטרטיקה;1499686:
אתם זוכרים את התכשיטים המדהימים שפרסמתי פה פעם....
כנראה שכן, כי עד היום פונים אלי עוד אנשים מפה שרוצים לקנות, ומבלי שאני אקפיץ את האשכול.
אז זהו, עכשיו אני רוצה למכור את העסק הזה למי שמעוניין/ת, פשוט מחוסר זמן טוטאלי להתעסק עם זה (אני עובדת בתחום הווידאו, וב"ה ילדתי ואין לי דקה פנויה למשהו נוסף).

אני חייבת לומר שהתכשיטים פשוט נחטפו לי, רוב הדגמים ייחודיים פה בארץ, ואין מי שלא התלהב, אתם מוזמנים לצפות באשכולות של התכשיטי הלוקיטי וגולדפילד כדי לראות תגובות של אנשים שקנו ונהנו.
אני מוכרת את כל הסחורה במחיר ממש סמלי ומי שתקנה, תקבל גם את כל הסטנדים לתכשיטים וגם את המיתוג שהיה לי, שהוא מדהים בפני עצמו (עשתה לי את זה גרפיקאית מוכשרת, הניק "שתיים" מהפורום)

לפרטים נוספים ניתן לפנות המייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או בטל: 052-7673545
נא לא לפנות באישי.
...\\\,,

• הוסף לסימניות
נווו?

אני ממש רצינית לגבי זה, עד מתי אוכל להחליט? (יש עוד מתעניינים?)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לשמוע פרטים.
קניתי לבת שלי עגילים במכירה שלך, ואני מכירה את הסחורה מקרוב.
מקווה שלא הקדימו אותי.

• הוסף לסימניות
יש כמה רציניים ממש.
אז עכשיו זה בבחינת כל הקודם זוכה!
(תינתן עדיפות למשלמים במזומן)

• הוסף לסימניות
עדיין אקטואלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה