דרוש מידע תכשירים של חברת פוראוור, איזה כשרות יש להם?

• הוסף לסימניות
משקה "פרידום" של אלוורה, של חברת פוראוור, למישהו יש מדע מה הכשרות שלהם?
מי אחראי על זה?

• הוסף לסימניות
אף אחד?

אולי מישהו?

זה נחוץ למישהו די בדחיפות, לצורך בריאותו, וביקש שאברר עבורו

לכל הפחות אם יש דרך לכוין אותי אצל מי ניתן לברר - גם טוב
תודה מראש

• הוסף לסימניות
תוצאה מדגמית מחיפוש קצר:

מוצרי אלוורה forever

• תוכן השאלה
  • שלום.ראיתי שלפני מס' שנים כאשר נשאלתם על נתינת הכשרות על מוצרי forever (של הרב בנימין פרויבירט) והתשובה הייתה שהרבנות אינה מכירה בכשרותו.
    האם משהו השתה?
  • תוכן התשובה
  • שלום מוצרים עם אישור של הרב פרוייברט אינם מאושרים
  • התשובה התקבלה מרבני כושרות
  • בתאריך ט ניסן התשעח
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

• הוסף לסימניות
תודה
אם יש עוד מידע בנושא, אשמח לקבל

• הוסף לסימניות
גם לי חסום...
אולי עד הבוקר יהיה מי שפתוח לו, ויעזור ויעלה לכאן מסמך מסויים שיתן אור בנושא.

תודה על הרצון

• הוסף לסימניות
בנוסף מצאתי באינטרנט תעודת כשרות מתשע"ד של הרב הנ"ל. שם כתוב שמשקה פרידום הוא בחזקת מותר ולא למהדרין, ומביא שם כמה סיבות הלכתיות להיתר. לא מצליחה להעלות את הקובץ.
(בעבר הייתי משווקת ונושא הכשרות הפריע לי, לכן קפצתי למראה השאלה )

• הוסף לסימניות
זה מה שמצאתי

קבצים מצורפים

• כשרות-מוצרי-פוראוור.pdf
    KB 67.6 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה