דרוש מידע תכשיר יעיל וסופי וחד משמעי נגד כינים... נמאס לי כבר אמיתי.

• הוסף לסימניות
מה כל כך מגעיל בשמנת החמוצה? שמים באמבטיה ואח"כ חופפים היטב... היא לא שומנית, אין לה ריח לא נעים.
משום מה לא נשמע לי כ"כ הזוי.
כאילו מה מכילים בדיוק כל התכשירים נגד כינים אני יודעת כן?

מעניין ממש לנסות את זה

• הוסף לסימניות
בבית יעקב ברמות ילדה שאינה מביאה אישור שראשה נבדק צריכה לשבת לבד בשולחן
כזה ראה וקדש בקרוב אצלינו אמן
את כל כך בטוחה שזה נכון?
מה הילדה אשמה? שיושיבו את האמא בשולחן נפרד:mad:

• הוסף לסימניות
יש מוצר נורא פשוט וטבעי שלא עולה הרבה...
וכבר כתבו כאן: טיפות רוזמרין, שקונים בכל חנות טבע.
כמה טיפות בקצוות השיער וליד האוזן, ואין יותר הידבקות, בדוק!
הכינים פשוט לא מתקרבות לריח הזה.
לא צריך תרסיס יקר שמכיל רוזמרין ;), לכו אל הדבר האמתי, רוזמרין בעצמו.

• הוסף לסימניות
את כל כך בטוחה שזה נכון?
מה הילדה אשמה? שיושיבו את האמא בשולחן נפרד:mad:

מה הילדות האחרות אשמות? ומה האמהות שלהן אשמות, כשהן עייפות ומותשות ולפני לידה ואחריה, ונאלצות שוב לשבת בערב, בעיניים חצי עצומות, ולסרק את השיירה במשך שעות?

זה לא עניין של אשמה או לא. גם התינוק מודלק-העיניים לא אשם, אבל למעון לא יכניסו אותו, כי טובת הציבור קודמת.

ולכל אלו שסיפרו שכבר כמה חודשים/חצי שנה יש להן שקט: לא רוצה לאכזב, אבל יש מצב שזה פשוט בגלל שהיה חורף... עכשיו מגיע קיץ, והן מתחילות שוב להתרבות בהמוניהן.

• הוסף לסימניות
ולכל אלו שסיפרו שכבר כמה חודשים/חצי שנה יש להן שקט: לא רוצה לאכזב, אבל יש מצב שזה פשוט בגלל שהיה חורף... עכשיו מגיע קיץ, והן מתחילות שוב להתרבות בהמוניהן.
לא בטוח בכלל.. הבת שלי בקיץ בלי כינים בכלל ותמיד יש לה איזה חודש בחורף של הידבקויות
זה בד"כ קורה שיש בגן מכה קולקטיבית והגננת כבר רושמת בדף קשר..
אני לי יודעת את מי צריך להעניש... אבל חייבים שיהיה לזה סוף ושזה יבוא דוקא מהצד של הגן . הגננת יודעת טוב מאד ממי נדבקים והיא יכולה לפנות להורים ... זה בדיוק כמו לשלוח ילדה לגן בלי אוכל
ועוד דבר שאני ממש לא מבינה, למה לא לספר את השיער לגודל נורמאלי שיהיה אפשר לסרק בקלות?.. אני רואה ילדות מתגרדות כל שניה והשער היפה שלהן ארוך ארוך.... עדיף שיער קצר מטופח מאשר...

• הוסף לסימניות
מה הילדות האחרות אשמות? ומה האמהות שלהן אשמות, כשהן עייפות ומותשות ולפני לידה ואחריה, ונאלצות שוב לשבת בערב, בעיניים חצי עצומות, ולסרק את השיירה במשך שעות?

זה לא עניין של אשמה או לא. גם התינוק מודלק-העיניים לא אשם, אבל למעון לא יכניסו אותו, כי טובת הציבור קודמת.

מה אפשר לעשות באמת בשביל לקדם את הנושא מבחינה חוקית?
באמת, זה לא צחוק. אני פניתי לגננת כבר כמה פעמים לאחר שיצאו לי כבר קרניים מכל חור אפשרי מהסירוקים, ואני רק עם בת אחת, אין לי מושג איך שורדות אמהות לכמה בנות. אבל כשפניתי לגננת תגובתה היתה שהיא יודעת בדיוק מי הילדות הלא מטופלות שלא נותנות למכה הזו להגמר, אבל היא לא יכולה לומר לאמהות שהן חייבות לטפל בבנותיהן כי היא לא רוצה לפגוע, אז פעם אחת במר יאושי שאלתי אותה למה היא חושבת שאני ועוד עשרים וכמה אמהות צריכות לשבת כל ערב חצי שעה מקרבת לבבות עם ביתן ולהוציא כינים מקוללות מראשיהן זה לא פגיעה?!
זה לא עזר לי הרבה אבל אם זה היה משהו חוקי אז לגננת היה את העוז והאומץ לפנות לאמהות ולהתריע לפני השארת הבנות המוזנחות על כיניהן בבית...

• הוסף לסימניות

תלוי איך עושים את זה, שישלחו את הבת חזרה הביתה, (העונש לאמא יהיה גדול הרבה יותר)
יש דברים שלא עושים גם אם הם יעזרו למגר את הכינים, ולהושיב ילדה יום שלם בצורה מביישת, זה מעשה מאוד חמור.

• הוסף לסימניות
תלוי איך עושים את זה, שישלחו את הבת חזרה הביתה, (העונש לאמא יהיה גדול הרבה יותר)
יש דברים שלא עושים גם אם הם יעזרו למגר את הכינים, ולהושיב ילדה יום שלם בצורה מביישת, זה מעשה מאוד חמור.

מסכימה.
אם כי גם שליחה הביתה, עלולה לבייש.
צריך לעשות את זה בצורה עדינה, או לברר איך העניין מתנהל בארה"ב.

• הוסף לסימניות
הטבת להסביר מה שרציתי לכתוב

• הוסף לסימניות
מנסיון רק הדרין (בבית מרקחת של מכבי לפעמים יש על זה מבצע ממש משתלם)
ומה עושים שהגברת מתנגדת שיסרקו אותה?

• הוסף לסימניות
אין סיבה שבארה"ב יהיו כולן נקיות, ואצלנו - כיתות שלמות רוחשות
ופעם כשעוד היינו פרימטיביים, גם כאן לא נכנסו נגועות לבית הספר . בבית ספר של פעם היתה בדיקת ראשים כל כמה שבועות, ותלמידה נגועה נשלחה הביתה. זה היה סמל ההזנחה.

• הוסף לסימניות
למי זה קשור למשרד החינוך או למשרד הבראות?
אפשר שהרבה הורים ישלחו פניה\התקשרו ואז יעשו משהו...

• הוסף לסימניות
י השארת הבנות המוזנחות על כיניהן בבית...
אני ממש מוחה על השיפוטיות. חיברת באופן מודע בין מוזנחות לבין כינים. לידיעת כולנו - מוזנחות היא בעיקר מוזנחות רגשית. ילדה שאמא שלה נמצאת בתקופה קשה (ולדעתי זה קורה כמעט לכל אמא בעולם) הגיוני שהיא לא תצליח לשבת עם כל ילדה חצי שעה כל ערב. עכשיו ציירי לך אמא לשש בנות, גם הגיוני שהיא לא מגיעה לזה, ויותר מזה - לפעמים גם סתם אמהות, שלא חוות קושי קיצוני, או שאין להן תשע בנות - עדיין לא מצליחות לעקוב אחרי כל כינה מסתננת, ומסתננים זאת כידוע צרה צרורה במדינת ישראל.
להגיד שזה בסדר לשלוח ילדה עם כינים? אני לא אומרת, אבל החיים הרבה יותר מורכבים מסיסמאות. והנה אני אומרת את זה בריש גלי (ואם למישהו יש בעיה עם זה, אפשר לשלוח אלי רווחה) קרה לי יותר מפעם אחת שידעתי שיש לילדות שלי כינים והן הלכו לבית הספר ולא ישבתי איתן כל הבוקר כדי לפלות את כיניהן. בעיניי, המכה קשה מכדי להחזיק מעמד. בעבר, לפני כשנה - שנתיים זה עוד היה שפוי (בכל אופן אצלי), היום זה הפך למכה, למטרד ממש, שצריך להחזיק מישהי צמודה שתעשה את העבודה הזאת.
אני מתנצלת אם גרמתי כאן לאי נעימות, אבל אני לא אוהבת שיפוטיות ויותר מזה לא אוהבת התייפייפות (לא קראתי את כל האשכול, אז יכול להיות שיצאתי דפוקה. אני לוקחת את הסיכון ולוחצת על פרסם תגובה).

• הוסף לסימניות
מנסיון רק הדרין (בבית מרקחת של מכבי לפעמים יש על זה מבצע ממש משתלם)
ומה עושים שהגברת מתנגדת שיסרקו אותה?
אצלנו בבית מי שמתנגדת שיסרקו אותה יודעת שיש לה 2 ברירות: או לסרק בחוסר חשק או קרחת! אין ברירה ואין מצב שלא מסרקים.
תגידו, רק לי מגרד עכשיו הראש נורא?

• הוסף לסימניות
אצלנו בבית מי שמתנגדת שיסרקו אותה יודעת שיש לה 2 ברירות: או לסרק בחוסר חשק או קרחת! אין ברירה ואין מצב שלא מסרקים.
תגידו, רק לי מגרד עכשיו הראש נורא?
אצלי כבר חודש מגרד הראש.... יש לי שכנה בת יחידה שמגיעה אלינו המון אין לי לב לסרב והמצב חוגג. מה עושים?
האיום של תספורת כמו לאחיה כבר עזר כמה פעמים , אבל היא קלטה בסוף שלאמה אין את האומץ לזה...

• הוסף לסימניות
שיעסיקו בבית הספר אישה שמטפלת בכינים, או שטיפת חלב ימציאו חיסון נגד כינים (רעיון, אה?)
אבל לבייש ילדה שבטוח שאם היא מוזנחת עם כינים, היא כנראה מוזנחת נפשית בעוד דברים
נראה לי איום ונורא.
אני קוראת את התגובות שלכם (רק את העמוד הזה..)
ומודה לה' על החסדים הקטנים והפרטיים שלי
יש לי מס' בנות ואני כמעט לא בודקת רק פעם בכמה חודשים, על הגירוד הראשון
לפני כמה שנים היה לנו מכת כינים וקניתי תכשיר בשם 'ריד ליס' והוא עשה עבודה מדהימה
לפני כחודשיים תקפה אותנו המכה שוב, השתמשתי שוב בתרסיס 'ריד ליס' ומאז שוב שקט תעשייתי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני ממש מוחה על השיפוטיות. חיברת באופן מודע בין מוזנחות לבין כינים. לידיעת כולנו - מוזנחות היא בעיקר מוזנחות רגשית. ילדה שאמא שלה נמצאת בתקופה קשה (ולדעתי זה קורה כמעט לכל אמא בעולם) הגיוני שהיא לא תצליח לשבת עם כל ילדה חצי שעה כל ערב. עכשיו ציירי לך אמא לשש בנות, גם הגיוני שהיא לא מגיעה לזה, ויותר מזה - לפעמים גם סתם אמהות, שלא חוות קושי קיצוני, או שאין להן תשע בנות - עדיין לא מצליחות לעקוב אחרי כל כינה מסתננת, ומסתננים זאת כידוע צרה צרורה במדינת ישראל.
להגיד שזה בסדר לשלוח ילדה עם כינים? אני לא אומרת, אבל החיים הרבה יותר מורכבים מסיסמאות. והנה אני אומרת את זה בריש גלי (ואם למישהו יש בעיה עם זה, אפשר לשלוח אלי רווחה) קרה לי יותר מפעם אחת שידעתי שיש לילדות שלי כינים והן הלכו לבית הספר ולא ישבתי איתן כל הבוקר כדי לפלות את כיניהן. בעיניי, המכה קשה מכדי להחזיק מעמד. בעבר, לפני כשנה - שנתיים זה עוד היה שפוי (בכל אופן אצלי), היום זה הפך למכה, למטרד ממש, שצריך להחזיק מישהי צמודה שתעשה את העבודה הזאת.
אני מתנצלת אם גרמתי כאן לאי נעימות, אבל אני לא אוהבת שיפוטיות ויותר מזה לא אוהבת התייפייפות (לא קראתי את כל האשכול, אז יכול להיות שיצאתי דפוקה. אני לוקחת את הסיכון ולוחצת על פרסם תגובה).

חזרת עכשיו עם כולם מבית מרקחת? מה את כל כך עצבנית??
לא דיברתי על כינה מסתננת, וגם לא על שיירה מסתננת, כתבתי מפורשות על גננת שיודעת על אמא שאף פעם לא בודקת את ראשה של ביתה.
ולמה החלטת שהזנחה זה הזנחה רגשית? אם לא שמת לב את השיפוטיות וההכללות עשית בכבודך ובעצמך. את זו שקישרת בין ילדה שמוזנחת בכל תחום לילדה שאמה לא מטפלת בראשה.
תאמיני לי שגם לי יש זמנים קשים וגם לי יש ימים שאני לא מגיעה לטיפול בכינים, אבל ההבדל בין הזנחה להיפך, בעיניי, הוא האם בכלל אכפת לך ואת מודעת לזה שלילדה יש כינים, רק את בתקופה קשה ובמסגרת הויתורים את גם מוותרת על זה, אבל מדי פעם כן מטפלת, או שאת בכלל לא מטפלת וזה גם לא מעניין אותך.
אוסיף ואכתוב, שאמא שבודקת כינים רק כי כתבו בדף קשר, או שעושה זאת רק כי היא יודעת שלא יכניסו את ביתה לגן, זה בעיניי יותר הזנחה, כשאני מתיישבת באנחה גדולה לבדוק כינים, אני עושה את זה כי אני מרחמת על הבת שלי שפשוט מגרד לה. כמו שאם מציק לה כל דבר אחר בגוף והיא לא יכולה לעזור לעצמה חלק מתפקידי הוא לנסות לפחות למנוע ממנה את הסבל הזה.
מאוד לא נעים לי לכתוב את השורות הבאות, אבל אחרי תקופה שבדקתי כמעט יום יום וכל יום היא חזרה עם כינים חדשים שלא היו ביום האתמול, אני פשוט גיליתי שנדבקתי ממנה, ואחרי סירוק רציני מצאתי רק כינה אחת (מחילה מכבודכם, אצלי) והגירודים מהכינה הזו כל כך הציקו לי, שכשאני מסרקת את ביתי אני עושה את זה פשוט למענה.
נכון שאם לאחד מילדייך יכאב משהו יום אחרי יום אחרי יום את באיזשהו שלב תגשי לרופא? למה? את עמוסה ובתקופה קשה, ותאמיני לי שאני יודעת מדי טוב מה זה תקופות קשות, אני לא יפרט על גבי הפורום אבל אולי פעם אני יכתוב איזה פוסט בענין תקופות קשות בבית, עדיין כשהילד שלי סובל אני יטפל בו כי הוא תלותי בי ואין משהו אחר שיעשה את זה.
תאמיני לי שהבנים שלי גם נדבקו ממנה, ואותם לימדתי לקחת מסרק סמיך ולטפל בעצמם כל יום וכל כמה ימים אני עוברת גם כן. אבל אם הייתי רוצה הייתי אומרת תקופה קשה, אין מה לעשות, ומענישה את כל הגן והכיתה, אבל בעיקר בעיקר את הילדים שלי, וזה בעיניי הזנחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה