דרוש מידע תכשיר יעיל וסופי וחד משמעי נגד כינים... נמאס לי כבר אמיתי.

• הוסף לסימניות
אז לידיעתכן הרבה,גם אני עברתי תקופות שהייתי מושבתת וקראתי לאחותי/גיסתי/חברה/שכנה
ובדקה לבנות את הראשים כי לא יכולתי לראות את הדבר הזה שמגרדים את הראש.
מה השאלה? ברור!

הייתי בשמירה לא לפני הרבה זמן...
אמא שלי הגיעה אליי, ושאלה אותי מה הדבר שאני הכי רוצה שהיא תעשה בשעות הקרובות, ביקשתי ממנה אם לא אכפת לה לנקות את ראשי ילדותיי.
גם בשבילי וגם בשבילן(וגם בשביל האחרות שבגן).

• הוסף לסימניות
דין כינה כדין דלקת עיניים במעון.
זהו, שהלוואי וזה היה ככה...
דלקת עיניים חולפת, ניתנת לטיפול עם אנטיביוטיקה ובכלל - היא זמנית.
בעוד המכה השלישית - מתמשכת, מתישה, ולא תמיד פתירה - גם עם האמא הכי מטפחת בעולם!
לא להכניס בת כזאת לכיתה - זה נידוי! חרם לא מוצדק!
כי אם את היית מצד זה של המתרס, המתמודד, ולא מנצח לו ליצורים הללו - היית מתקוממת ומגינה.
ואמהות שעוברות את זה - יודעות על מה אני מדברת.

• הוסף לסימניות
אני חותמת על כל מילה, אבל לא מבינה איך זה תגובה למה שכתבתי.
פשוט מאד.
הרחקת ילדה מכונמת מבית הספר לא אמורה לחנך את אמא שלה, ולא לדאוג להגיינה שלה, ולא לתת "תעודת אמא מסורה" ולא להזעיק את הרווחה.
הרחקת הילדה פשוט תמנע מחברותיה להדבק.

• הוסף לסימניות
פשוט מאד.
הרחקת ילדה מכונמת מבית הספר לא אמורה לחנך את אמא שלה, ולא לדאוג להגיינה שלה, ולא לתת "תעודת אמא מסורה" ולא להזעיק את הרווחה.
הרחקת הילדה פשוט תמנע מחברותיה להדבק.
זה נכון, אבל המחיר של זה גבוה מדי בעיניי.

• הוסף לסימניות
זהו, שהלוואי וזה היה ככה...
דלקת עיניים חולפת, ניתנת לטיפול עם אנטיביוטיקה ובכלל - היא זמנית.
בעוד המכה השלישית - מתמשכת, מתישה, ולא תמיד פתירה - גם עם האמא הכי מטפחת בעולם!
לא להכניס בת כזאת לכיתה - זה נידוי! חרם לא מוצדק!
כי אם את היית מצד זה של המתרס, המתמודד, ולא מנצח לו ליצורים הללו - היית מתקוממת ומגינה.
זה נכון, אבל המחיר של זה גבוה מדי בעיניי.
אין ספק ששתיכן צודקות, ושליחת ילדה הביתה אמורה להיעשות בדיסקרטיות מרבית.
אבל בדור שיש לכל אמא פלאפון, לא נראה לי שזה בלתי אפשרי.

• הוסף לסימניות
אין ספק ששתיכן צודקות, ושליחת ילדה הביתה אמורה להיעשות בדיסקרטיות מרבית.
אבל בדור שיש לכל אמא פלאפון, לא נראה לי שזה בלתי אפשרי.
בשונה ממך אני חושבת שצריך לחשוב על רעיון יותר יצירתי מאשר שליחת הילדה הביתה.

• הוסף לסימניות
וזהו?
ומה עם הילדונת?
האם התמורה שווה את ההקרבה?:mad::eek:
ברגע שזה יהיה מקובל, אין סיבה שהיא תפתח חרדת דחיה כלשהיא.
היא לא אשמה שיש לה "מחלה", בדיוק כמו דלקת אחרת בגוף שמדבקת.
והיא מחכה יפה עד שזה יעבור.
איפה הבעיה?
(ולידיעתך: אני מתמודדת עם התופעה בצורה מטורפת עם חבורת בנות...)

• הוסף לסימניות
אחחח.... אחת הבעיות החמורות!!!!
מסכימה עם זה שצריך לעשות משהו בנידון, שילדה לא תיכנס לגן/ כיתה עם כינים, ברגישות ובלי לפגוע, אבל צריך שזה יקרה.

אצלנו הדרין היה בתחילה חומר פלאים שהחזיק כמה חודשים טובים,
אח"כ הכינים כנראה פיתחו עמידות, ועכשיו הוא עוזר מקסימום חודש, וגם זה בחסד וברחמים
הדבר היחיד שאולי יכול לעזור - סירוקים בוקר וערב!! עם כל הבכיות והיללות והצעקות
אני מרשה להביא כסא לאמבטיה, לקרוא בספר, לשחק עם הבובה
אבל על סירוק לא מוותרת
לא שזה תמיד יעיל, אבל אין ברירה!! אין!! עוד לא מצאתי פתרון פלא אחר.

הולכת לנסות את השמנת החמוצה...מה כבר יכול לקרות? כינים על הראש זה בטח פחות בריא מאשר שמנת...

• הוסף לסימניות
מרוב שהתרגלנו שחייבים לחיות בסביבת כינים, אנשים פה לא מצליחים לקלוט שברגע שתהיה תגובה פשוטה של המערכת שילדה שיש לה כינים לא יכולה להגיע לגן/ביה"ס התופעה תהפך למזערית ואפילו תעלם.
ההוכחה היא שיש מדינות בעולם שזה פשוט עובד.
מה זה יעזור אם רוב האמהות ימגרו יום יום את התופעה, אם למחרת הילדה נדבקת בגן, מזו שכמעט אף פעם לא טורחת לטפל בענין? והסיבה באמת לא משנה אם זה באשמת האמא, המצב או אלף דברים אחרים.

כשהייתי בת 11 נולדה אחותי הקטנה, בניתוח שהסתבך קשות, תכל'ס אמא שלי היתה חודש בבית חולים, אבא שלי היה עסוק עד צוואר בעסק שלו שקרס, וההזנחה בבית פשוט חגגה. אבל גם במצב מוזנח זה הסביבה ידעה שיש דברים שחייבים לעשות, כגון לדאוג שנאכל, שנתלבש ועוד...
אם הסביבה היתה יודעת שאני לא אלך לבית הספר מחר בבוקר בגלל שיש לי כינים הסביבה גם היתה דואגת לזה, אבל מכיוון שאין ולא היתה אכיפה כזו, הסתובבתי עם נחילים על הגב, שתאמיני לי היו יותר גרועים מלא לאכול או ללבוש חודש אותו בגד. *
בעצם אכיפה כזו עושה חסד עם כולם, גם אם אלה שבתקופות קשות, וגם אם אלה שמתחזקים בשוטף.
כל דבר שאנחנו יודעים שאין ברירה אנחנו מטפלים בו. וברור לי לחלוטין שאם היתה אכיפה כזו, גם אם היתה תקופה קשה בבית שהילדה הוזנחה בתחומים מסוימים מכל מיני סיבות, אם כל הכיתה היתה נקיה היא בכלל לא היתה מגיעה למצב כזה.
זה שאנחנו צריכות לשבת יום יום ולעסוק בדבר הזה, זה מיותר לחלוטין, רק התרגלנו לזה מגיל קטן, והשלמנו עם זה כחלק מגידול הילדים, אבל זה בכלל לא מוכרח שזה צריך להיות.

* ואל דאגה לבת ה11 האומללה דאז, ביום שאמי חזרה הביתה, למרות שלא יכלה בכלל לתפקד פיזית היא ישבה וניקתה את הראש שלי עד שלא נותרה אפילו אחת.

• הוסף לסימניות
תגובה מטופשת וקטנונית שמראה על חוסר טקט לא???
במה את שמחה בזה שהייתי מושבתת או בזה שקראתי לעזרה כדי שאשאר שפויה.
את צודקת. אין לי טקט.
#^&^$^$^%%@%$%@ (קטילות רציניות שצנזרתי, כי רציתי להראות כבעלת טקט).

• הוסף לסימניות

להפך, בדיוק בגלל שאני בצד המתמודד, אני בעד לאסור כניסת כינים ומארחותיהן לבית הספר.

בדיוק בגלל שלפני ואחרי לידה, עם תינוק צרחן, ישבתי בעיניים עצומות וסירקתי שיירה ארוכה של בנות, כולל המצאת סיפורים יצירתיים.

מניחה שכמוני רוב האמהות כאן, חוץ מ @GRN שביום יום הכרתי אותה כאשה נורמטיבית, לא יודעת מה קרה לה שהפכה בבוקר צח זה לפרקליטת הכינים.

להפך, בדיוק בגלל שאני בצד המתמודד, אני בעד לאסור כניסת כינים ומארחותיהן לבית הספר.

בדיוק בגלל שלפני ואחרי לידה, עם תינוק צרחן, ישבתי בעיניים עצומות וסירקתי שיירה ארוכה של בנות, כולל המצאת סיפורים יצירתיים.

מניחה שכמוני רוב האמהות כאן, חוץ מ @GRN שביום יום הכרתי אותה כאשה נורמטיבית, לא יודעת מה קרה לה שהפכה בבוקר צח זה לפרקליטת הכינים.
ושוב, אני מצהירה - המחיר לא שווה את התמורה.
בקצב הזה, לא יהיה מי שיבוא לבית ספר...

• תודה
Reactions: GRN

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה