- הוסף לסימניות
ברוך השם יש באפשרותי כרגע לעשות שירים ווקאלים אז אני רוצה לדעת מה אתם רוצים שאני יעשה איזה שירים איזה זמרים וכולי תודה
בעזר השם היום זה יהיה מוכן"קרבן" של בערי וועבער
תודה!
הנה השיר מוכן https://youtu.be/ZOd3wozRYQQ ואים זה חסום בנטפרי שלחו להם בקשה"קרבן" של בערי וועבער
תודה!
אני עמוס אז זה יקח הרבה זמןשמוליק סוכות תדבר איתו ועם יפה
מצטרףשמוליק סוכות תדבר איתו
תניא אמר רבי יוסי
של שלום למר
אם אפשר לפי הביצוע הזה -
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
בר יוחאי ויזניץ אם אפשר
אני יבחר בין השירים האלה שני שירים ואני יעשה את שניהם בסדר?שמוליק סוכות תדבר איתו ועם יפה
תודה רבה !הנה השיר מוכן https://youtu.be/ZOd3wozRYQQ ואים זה חסום בנטפרי שלחו להם בקשה
יש לי את זה [ סליחה שאני נכנס בלי שבקשו ממנו ]תניא אמר רבי יוסי
של שלום למר
אם אפשר לפי הביצוע הזה -
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
יש לי את זהבר יוחאי ויזניץ אם אפשר
יש לי את זה [ סליחה שאני נכנס בלי שבקשו ממנו ]
תודה רבה וחוץ מזה יש לי פה את השיר באינטרנט ולא בקובץ -https://youtu.be/imNMusnKWlsיש לי את זה
תודה רבהיש לי את זה
מיד עובד על זהתודה רבה
אבל אשמח משהו יותר נעים לאוזן אולי יענקי דסקל או זאנוויל וויינברגר לא מקהלה
אז אשמח (אם תוכל) בכל זאת @אוי המחמיר הטויב שתעשה לי חדש
ואם אפשר קצת לפני לג בעומר אני רוצה להספיק ללמוד את השיר עם כל הדיוקים שלו
תודה רבה וענקית
מיצטער זה לא כול כך מתאיםאשמח וקאלי
לאבא שלי יש סולם....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים