מידע שימושי תלבושות להופעה - חו"ד

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,

תנו לי שמות של משכירי תלבושות להופעות שנהניתן לעבוד איתם, האיכות של הבדים היתה טובה ולו"ז אנושי והוגן.

מכירה את שלאגר ואת זיו הפקות, אבל הבנתי שחדרו לשוק הרבה חדשות.

אודה למסייעים.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שלבית ספר "אבי עזרי" במודיעין עילית
יש הרבה תלבושות יפהפיות והם משכירים לבתי ספר
שווה בדיקה

• הוסף לסימניות
זיו הפקות <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
דולידנס הפקות<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שבח <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
עבדתי עם שלושת החברות
ונהנתי מאוד
גם מהשרות
וגם מהמוצרים
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
האיכות של הבדים היתה טובה ולו"ז אנושי והוגן.
אני חושבת שזה מאד מאד תלוי בזמן ובחודש...שזה מתקיים.
כעת עוד רגוע ....
ואם כבר נסיון ושרות
אז הוותיקות הרבה יותר מאורגנות.
בהצלחה בהכל:)

• הוסף לסימניות
תודה!

שלחתי בקשות לקבלת קטלוגים מעודכנים.
אשמח להמלצות נוספות!

• הוסף לסימניות
show - השכרת תלבושות - מבחר גדול ושירות מעולה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ברון תלבושות - 052-7622228
יש להם מבחר ענק, לו"ז מהרגע להרגע, (וכמובן שבתכנון מראש...)
ומה שהכי חשוב, הם מביאים לך את זה בצורה מסודרת כמו שאף אחד אחר לא נותן, הכל מקופל, מגוהץ, נקי ומסודר....!!!

• הוסף לסימניות
ברון תלבושות - 052-7622228
יש להם מבחר ענק, לו"ז מהרגע להרגע, (וכמובן שבתכנון מראש...)
ומה שהכי חשוב, הם מביאים לך את זה בצורה מסודרת כמו שאף אחד אחר לא נותן, הכל מקופל, מגוהץ, נקי ומסודר....!!!

יש להם מייל?

• הוסף לסימניות
עבדתי כבר עם כל החברות, הכי נהניתי משובל ומדולידנס, מבחינת השירות והסדר.

• הוסף לסימניות
למירי ברנשטיין הפקות יש גם זה נקרא בלרינה, אם תגידי איזה תלבושות את צריכה יש לי קצת תמונות של התלבושות של אבי עזרי אשמח לשלוח לך בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני עובדת המון עם דולידנס מרוצה עד הגג!!!
השכרה נוספת של דסי מוצפי המדהימה עם שירות ונשמה מכל הלב..!!!

• הוסף לסימניות
למירי ברנשטיין הפקות יש גם זה נקרא בלרינה, אם תגידי איזה תלבושות את צריכה יש לי קצת תמונות של התלבושות של אבי עזרי אשמח לשלוח לך בהצלחה

אם יש לך מייל שלה או קטלוג אשמח מאוד. תודות!

• הוסף לסימניות
דולידנס- מאד מאד נהניתי לעבוד איתם, שירות מעולה
דסי מוצפי- מדהימה!
שובל- דברים מאד יפים ויחס מצוין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה