דרוש מידע תלונה על מוצר בנקסט

• פותח הנושא bp1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
קניתי בנקסט סנדל ותוך יומיים הוא נראה משופשף ודהוי והסוליה קרועה
יש דרך להגיש תלונה? לבקש את הכסף חזרה?
אשמח לכל מידע בנושא

• הוסף לסימניות
אני החזרתי נעליים משופשפות דרך הדואר
ונקסט החזירו לי את הכסף

• תודה
Reactions: bp1
  • הוסף לסימניות
תפתחי צאט אתים ותפרטי את התלונה
בד"כ הם מחזירים את הכסף חזרה ולא דורשים להחזיר את הסנדל
מנסיון של כמה פעמים...

• תודה
Reactions: bp1
  • הוסף לסימניות
תפתחי צאט אתים ותפרטי את התלונה
בד"כ הם מחזירים את הכסף חזרה ולא דורשים להחזיר את הסנדל
מנסיון של כמה פעמים...
אפשר להתכתב בעברית?

• הוסף לסימניות
כן. בד"כ הצאט עמוס ועובד לי רק בשעות הלילה... צריך לנסות ללחוץ שוב ושוב עד שעולה הנציג ואז לכתוב בעברית,
בשביל לתרגם שלהם כי הם כותבת באנגלית תעשי לחציה ימינית על הצאט ותבחרי באפשרות תרגם לעברית

• הוסף לסימניות
כן. בד"כ הצאט עמוס ועובד לי רק בשעות הלילה... צריך לנסות ללחוץ שוב ושוב עד שעולה הנציג ואז לכתוב בעברית,
בשביל לתרגם שלהם כי הם כותבת באנגלית תעשי לחציה ימינית על הצאט ותבחרי באפשרות תרגם לעברית
תודה רבה
התכתב איתי מישהו בעברית ורשם שזיכה את החשבון שלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה