תלושים למעון

• הוסף לסימניות
מישהו יודע כמה שעות עבודה צריך להיות לדרגה 3 או 4?
132 מספיק? אם אני מוסיפה שעות מהבית ומעדכנת לכמה שעות כדאי להגיע?
אשמח לעזרה

קבצים מצורפים

• 999.JPG
    KB 17.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1320714:
לפי מה שאני זוכרת 144.
לי היה בממוצע פחות מזה ולכן נתנו לי דרגה 5 במקום 3
אבל שלחתי מכתב וביקשתי שיתחשבו כי אני חייבת להמשיך לעבוד ובסכום כזה אני יעזוב וכו' וכו'
וב"ה זה עזר ונתנו לי דרגה 3.

היום זה לא רק השעות אלא מסתכלים גם על הבעל.. אם הבעל לומד זה 2 דרגות מעל.

זה כבר נכנס?
חשבתי שזה רק דרגה אחת מעל:(

• הוסף לסימניות
המחשבון של התמ"ת כבר מעודכן?
והאם בכל מקרה יהיה 2 דרגות יותר?

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני יודעת צריך 136 שעות.
אם לבעל אין תלוש של 40 שעות אז עולים דרגה.

• הוסף לסימניות
לאשה עובדת צריך 36 שעות שבועיות *4 סה"כ 144 שעות בתלוש!
אם הבעל אברך צריך גם תלוש של לפחות 10 שעות שבועיות *4 סה"כ 40 שעות בתלוש
ואם אין תלוש לבעל עולים בדרגה אחת ולא שתי דרגות
כמובן שסכום ההכנסה לא עולה על 2135 ש"ח לנפש

• הוסף לסימניות
האם הסימולטור באתר שלהם מעודכן? אם קיבלתי דרגה 4 זה אומר דרגה 5? או 4?
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה