תלושים סימילאק

• הוסף לסימניות
אני צריכה תלושים (של 20 ש"ח הנחה) של סימילאק - דחוף
למי שיש ויכולה לתת אשמח שתשלח לי באישי

• הוסף לסימניות
תלושים לסימילאק איזומיל - 10 שח

קופצת על האשכול...
אני זקוקה לתלושים של סימילאק איזומיל - 10 שקלים....
כל המרבה הרי זה משובח...
זה הולך אצלי בכמויות.... כל הזמן נגמר.
תודה רבה!
אפשר באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוש;1441871:
קופצת על האשכול...
אני זקוקה לתלושים של סימילאק איזומיל - 10 שקלים....
כל המרבה הרי זה משובח...
זה הולך אצלי בכמויות.... כל הזמן נגמר.
תודה רבה!
אפשר באישי.

מאיפה יש לך תלושים כאלו?

עד היום ידעתי שאין אין אין תלושים לאיזומיל
וכשסימילאק הבטיחו לי שהם שולחים - זה מעולם לא הגיע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1441901:
מאיפה יש לך תלושים כאלו?

עד היום ידעתי שאין אין אין תלושים לאיזומיל
וכשסימילאק הבטיחו לי שהם שולחים - זה מעולם לא הגיע...

מוזר שלא שלחו לך.
אני בהתחלה חשבתי שהבן שלי רגיש - אז ביקשתי ושלחו לי תלוש אחד כזה.
ואחכ יום אחד שלחו לי 2 תלושים של ה20 בתור פרסומת או משו כזה. אז התקשרתי ואמרתי שאני מצטערת אבל זה לא מתאים לי. אז הסכימו ברוב טובם לשלוח לי חד פעמי 2 תלושים של איזומיל. וכך היה.

וזהו. יותר אין לי. וחבל. כי זה נגמר לי בכמויות.

פשוט צריך להתקשר ולבקש... פעם אחת הם מסכימים לכל אחד.
תתקשרי ותגידי שזה לא יפה שאמרו ולא שלחו... ושישלחו 2 כפיצוי.... :)

• הוסף לסימניות
לי יש של סימילאק
בני ברק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה