תלושים עבור דמי לידה

• הוסף לסימניות
בבקשה אל תשאלי כאן שאלות כאלו

• הוסף לסימניות
נכון אבל מה יש לה לעשות בבית עכשיו?? מה שכן לא ברור אולי יעסיקו אותה כמה ימים בחודש..

• הוסף לסימניות
לא חובה לעבוד בחודשים שלפני הלידה.
אלא היא צריכה סך של
10 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע או 15 חודשים מתוך 22 החודשים שלפני היום הקובע.
מחצית מדמי הלידה ישולמו ליולדת, אם שולמו בעדה דמי ביטוח בעבור 6 חודשים מתוך 14 החודשים שלפני היום הקובע.

• הוסף לסימניות
תודה, אבל היא רוצה גם את החלק השני של הקנקן...:confused:

• הוסף לסימניות
בהשוואה פשוטה בבדיקה שנתית של הבטו"ל עולים על זה שבפועל לא עבדה. (126, לשואלים)
הסיכון (חילול ה'+פלילי) לא שווה את זה.

• הוסף לסימניות
מישהו נפל על הראש?

לשלוח כזו הודעה ולבקש עזרה בפורום כזה גדול זה אומר ליפול בפח ביחד עם יהודי מסכן שהציע עזרה מתוך תמימות.
:mad::mad::mad:

• הוסף לסימניות
עוד לא ראיתי כזה דבר...
הגזמתם לגמרי

• הוסף לסימניות
לא רק זה,
אם אתן לא יודעות, היום לא מגישים תלושים!!! המעביד שולח טבלת שכר כולל הפרשים והסברים על שינויים חריגים לביטו"ל ישירות או ליולדת בתנאי שעובדת במקומות נוספים ורוצה להגיש הכל יחד!!!

• הוסף לסימניות
אוקי. אני אמסור. תודה בכל אופן למי שניסה לעזור....

• הוסף לסימניות
לא כדאי לנסות לקחת מהם אם לפי הקריטריונים שלהם לא מגיע לה!! חברה שלי הסתבכה קשות כי זייפה תלושים, הגיע אליה חוקר וחקר אותה על מלין דברים לראות האם באמת עבדה באותו מקום בזמן שעליו דיווחה, וחקר גם עוד עובדת באותו מקום כדי להצליב מידע, וכמובן שהצליח להוכיח שהיא לא עבדה, כי הוא הגיע בפתע והן לא הספיקו לתאם עמדות... בקיצור מכל הסיפור הזה לא הרוויחה שקל, רק דפיקות לב מואצות וחרדות אם החוקר יגיע שוב או לא... מה שכן, אני בטוחה שכעת היא "מסומנת" ע"י ביטוח לאומי, וכל בקשה עתידית לדמי לידה תיבדק בשבע עיניים, חקירות וכו'.

בקיצור לא מומלץ בכלל!!!

• הוסף לסימניות
דבר אחד אוכל לומר:
צריך לדעת שיש זכויות וצריך לדעת שלא לוותר עליהם מהפחד שמא יחקרו.
סיפר לי מישהו שאשתו כל פעם מוציאה שלוש תלושים ממקום עבודה נוסף לפני כל לידה,
אתם חושבים שלא קראו לה לחקירה?
קראו גם קראו בתרועת ניצחון, 'הנה, לא תוכלי לעבוד עלינו, הרי כ-ל פ-ע-ם את פתאום ב-ד-י-ו-ק מתחילה לעבוד בעבודה נוספת שלושה חודשים לפני הלידה ולא ממשיכה שם אחרי החופשה...'
ותען האשה ותאמר ' לא אסתיר ממכם דבר, אכן כן, אתם צודקים, אני יודעת שבשלושת חודשים אלו, כל שקל שאני מכניסה אני מקבלת עליו עוד שקל נוסף כנגדו ממכם כחופשת לידה, כיוון שכך אני כל פעם מחפשת עבודה נוספת דווקא לשלושת חודשים אלו כי אני יודעת שזה משתלם לי ואין בזה שום בעיה חוקית'.
וזהו, היא יצאה מזה בשלום, כי היא צדקה במאה אחוז. מותר להוסיף עבודות דווקא בשלושת חודשים אלו בשביל לקבל מביטוח לאומי חופשת לידה מוגדלת. כן.

• הוסף לסימניות
לבעלי הראש הפלילי שביננו מוגש החומר הבא למחשבה:
כהקדמה אומר שחלילה לנו לעשות כדבר הזה, לגזול ו/או לחמוס ו/או לשדוד ו/או לעשוק את כספי הציבור של מדינתנו מדינת ישראל יר"ה. ע"כ ההקדמה.
שמעתי לאחרונה רעיון לרשום את בני הזוג כפרודים המיועדים לגירושין, וכך: הגבר יקבל עזרה בתשלום המזונות (או משהו כזה, ב"ה לא יודע בדיוק) והאשה תחשב כאם חד הורית לשלל ההטבות שתואר זה כולל.

ע"כ הרעיון, אולם ח"ו מלממשו גם מהסיבה של חשש חילול השם כשתצטרכו להוסיף ילד בתעודת זהות...

• הוסף לסימניות
אני בעד שההנהלה תמחוק את האשכול הזה:
א. חילול ה'
ב. סוג של פלילים.....

• הוסף לסימניות
לפותחת האשכול:
אם ליולדת הזאת יש 10 תלושים, היא תקבל את מלוא החופשה גם אם היא הפסיקה לעבוד הרבה לפני הלידה. העיקר שהיא הפסיקה לעבוד כשהיתה בהריון.
מניסיון אישי (קיבלתי דמי לידה עבור 10 חודשים שעבדתי עד חודש שני!!!!)
ודווקא חשוב לציין, שאם עכשיו תהיה לה הפסקה של נניח חודש, במיוחד אם זה מתוך ה3 חודשים שקודמים ללידה, היא תקבל פחות כסף!

• הוסף לסימניות
כל עוד האשכול לא נמחק... למרות שהסרתי את ההודעה הפלילית (:eek::eek::eek:)
הבעיה היא שיכול להיות שהיא כן תעבוד אבל רק מס' ימים מועט כל חודש (אולי אולי פעמיים בשבוע) וזה בדיוק מה שידפוק אותה כאן.
אבל תודה לכל מי שניסה לעזור.
ותודה גדולה יותר למי שלא...:eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hila;1427565:
כל עוד האשכול לא נמחק... למרות שהסרתי את ההודעה הפלילית (:eek::eek::eek:)
הבעיה היא שיכול להיות שהיא כן תעבוד אבל רק מס' ימים מועט כל חודש (אולי אולי פעמיים בשבוע) וזה בדיוק מה שידפוק אותה כאן.
אבל תודה לכל מי שניסה לעזור.
ותודה גדולה יותר למי שלא...:eek::eek::eek:

זה לא ידפוק,
היא תוכל לצרף לבקשת דמי הלידה, מכתב המסביר שבחודשים אלו עבדה רק קצת עקב קושי פיזי של ההריון (ועדיף להכין מראש אישור מרופא על חולשה וכו') וכך תקבל דמי לידה לפי שווי המשכורות המלאות הקודמות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת