תלושים של איזה חודשים צריך בשביל צהרון לשנה הבאה?

• הוסף לסימניות
והאם על 32 שעות שבועיות אני יקבל דרגה?

• הוסף לסימניות
תקבלי דרגה לפי מס' השעות שלך.
כדי לקבל את הדרגה הנמוכה את צריכה 40 ש"ש
בד"כ צריכים שלוש תלושים אחרונים לפני הגשת הבקשה

• הוסף לסימניות
צהרונים הם לא חינם???

• הוסף לסימניות
אז עם 32 ש"ש אני ישלם מחיר מלא.
בחיידרים הם לא חינם כפי הידוע לי.

• הוסף לסימניות
יש איזורים שזה לא חינם.
את תקבלי דרגה לפי רמת הכנסה ומס' שעות.
ב40 ש"ש יש אפשרות לקבל דרגה נמוכה יותר ממי שיש לה רק 32 ש"ש
(אצלינו בתתי"ם זה חינם)

• הוסף לסימניות
למה יש כאלו שמשלמי ואחרים שלא?
מה הקריטריונים?

• הוסף לסימניות
עשו כאן קצת בלגן עם הדרישות למעונות ולצהרונים

למעון- מספיק מ36 שעות ואין צורך ב40 שעות!
לצהרון מספיק מ32 או 34 שעות (אני לא יודעת במדויק אבל תבדקי באתר של משרד התמ"ת
יש מקומות שהצהרונים חינם כי הם מבסובסדים מהעיריה כמו בני ברק
ואחרים פרטיים או תמ"ת
למיטב ידיעתי עדין לא נפתח הרשמה לצהרונים באתר אלא רק למעונות
ולהם צריך להגיש 3 תלושים רצופים לבחירה החל מחודש 11/2013
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה