אם יש לך את ה106 אותו הכי צריך לשמוריש לי תלושי שכר מגיל 18... (עברו כמעט 20 שנה ) וגם כמובן תלושים של כל השנים עד עכשיו, האם צריך לשמור?
עשיתי בדיקה מול ביטוח לאומי ומול התלושים ואין לי חובות אליהם וגם לא חודשים שצריך תיאום מס.
יש עוד משהו, או שאפשר לזרוק?
יש לך תיק במ"ה?ולמה צריך לשמור את ה 106?
אי אפשר להוציא אותו מאיפה שהוא בכל זמן נתון?
אז לא רלוונטי אליךאין לי מושג במה שכתבת, אני שכירה
יש אפשרות למעסיק להוציאולמה צריך לשמור את ה 106?
אי אפשר להוציא אותו מאיפה שהוא בכל זמן נתון?
רעיון מדהים תודהאני סורקת את הכל ושולחת לכתובת מייל מסויימת שבה אני מגבה את כל המסמכים החשובים
וכן לכל מסמך ממשלתי וכדו'
ביום שאני צריכה אני נכנסת מכל מחשב ושולפת
מאוד יעיל
תשמרו!!! מניסיון יכולים פתאום לצוץ לך אחרי כמה שנים כל מיני עניינים ואז תצטרך את זהיש לי תלושי שכר מגיל 18... (עברו כמעט 20 שנה ) וגם כמובן תלושים של כל השנים עד עכשיו, האם צריך לשמור?
עשיתי בדיקה מול ביטוח לאומי ומול התלושים ואין לי חובות אליהם וגם לא חודשים שצריך תיאום מס.
יש עוד משהו, או שאפשר לזרוק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים