התייעצות תלוש שכר לאחר לידה האם הגיוני?

• הוסף לסימניות
האם יש חשב שכר שיוכל להקדיש מזמנו רגע לראות אם לא עבדו עלי...?

חזרתי מחופשת לידה לפני כחודשיים. (בתלוש הראשון ראיתי שלא הופרש לי הפנסיה וכו' על תקופת חופשת הלידה, ושדרשתי מהם לשלם, בהתחלה לא הסכימו, אך לאחר התעקשות נתנו בתלוש השני...)
ושקיבלתי את המשכורת האחרונה, (שממנה היו ההפרשות רטרו לפנסיה וכו')
גליתי שקיבלתי שליש ממה שאני בדרך כלל מקבלת, אני יודעת שהמשכורת אמורה להיות פחותה. אך לא עד כדי כך. המספרים לא הגיוניים.
אם מישהו יכול להעיף מבט אשמח ממש
צירפתי כאן שני תלושים של החודש האחרון, ושלפניו. (הסטנדרטי שככה פחות או יותר כל התלושים.)

כתוב בנתונים נוספים שכר חייב במס 28,000,כשהמשכורת בסיס שלי היא 15,900?

צפה בקובץ המצורף 1867009צפה בקובץ המצורף 1866992

• הוסף לסימניות
לכאורה הם חישבו לך חודשיים ביחד, ואת ההפרשה של הפנסיה וההשתלמות הם הפרישו על חשבונך במקום על חשבונם

• הוסף לסימניות
סתם לידיעה
מגיע לך פנסיה בחלד רק אם עבדת שם 6 חודשים לפני תחילת ההריון
בהנחה שכן
לא רואה את הקבצים המצורפים
אבל הם אמורים להוריד ממך רק את החלק שלך שהופרש כשהיית בחל"ד
החלק של המעסיק כמובן על חשבונם

דברי איתם שוב

• הוסף לסימניות
לא רואים את התלושים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה