תליית רקעים מצויירים

• הוסף לסימניות
איך הכי נוח, קל, יפה לתלות אותם לשימוש? למי יש רעיון מוצלח?
חוץ מחצובות ניידות

• הוסף לסימניות
הדבקה על קאפה וכדו'

בחדר ייחוד אני מצלם ע"ג רקע מצוייר, מדביק אותו לקיר עם דבק חבלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1352594:
הדבקה על קאפה וכדו'

בחדר ייחוד אני מצלם ע"ג רקע מצוייר, מדביק אותו לקיר עם דבק חבלה.

מזה דבק חבלה? מסקינגטייפ?

• הוסף לסימניות
מסקינגטייפ לא יאחוז לך.

כנראה התכוון לדבק חשמל עבה.

• הוסף לסימניות
בעלי היצירתי בנה לי מתקן רקעים מאוד מאוד נוח. הכיף שאפשר לכוון אותו לפי הגובה שרוצים
את חומרים קונים בחנויות פרזול (זה משמש חנויות לתליית בגדים)
זה בעיקרון 2 פסי מתכת לבנים מחוררים שעליהם יש ווים (שאפשר להזיז גבוה נמוך ) בתוך הווים מושחל מוט עליו תולים את הרקע
מצרפת תמונות אם יש לך שאלות אשמח להסביר עוד

• הוסף לסימניות
וואו!
נראה פנטסטי
אפילו יש לי בבית את המוט הלבן עם החורים כי פעם היה לנו עליו מדפים ושמרתי אותו
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1352915:
וואו!
נראה פנטסטי
אפילו יש לי בבית את המוט הלבן עם החורים כי פעם היה לנו עליו מדפים ושמרתי אותו
תודה רבה!!!

בכיף בהצלחה
מסקורנת לדעת מה הזמנת אחרי כל החפירות :D
הגיע בשלום הרקע...?

• הוסף לסימניות
הרקע?
4!
הגיע מזמן... עם אחד יותר השתמשתי ואם השאר אני עדין מדשדשת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה