יש לרב טוויל חיידר ספרדי מצוין בר
אתם בטח מתכוונים למוסדי עולם. זה לא של טוויל. למרות שכולם קוראים לו כך. זה של הרב דוד אברהםיש לרב טוויל חיידר ספרדי מצוין ברמות א'
מה הכוונה הסינון מאד הדוק אתה יכול לפרט?יש ברחוב הארי טרומן ליד אמרי מלך, תלמוד תורה "חניכי הישיבות"
נחשב לאחד הטובים- בשורה הראשונה של הת"תים הספרדיים או בכלל ברמות,
אבל הסינון משפחות מאוד הדוק
תודה על התגובהזה מאוד תלוי מה הסגנון שלכם ומאיפה אתם.
אבל תורת אמך זה בכלל באזור בר אילן. משפחות מצוינות ורמה לימודית גבוהה וזה ספרדי
דעת תורה של הרב רז זה מקום עם משפחות שמורות וסגורות. זה עדיין תת מתחיל אבל המלמדים שם מצוינים והרמה מאוד גבוהה. וזה ספרדי
ותורת אמך זה בכלל חיידר חסידי. ופה צריך לברר כי אני פחות מבין בחיידרים החסידיים
אני חושבת שרק אברכים,מה הכוונה הסינון מאד הדוק אתה יכול לפרט?
רק משפחות אברכים?
עובדים לא עובדים?
תורת אמך נחשב כיום לאחד התלמודי תורה המבוקשים בירושליםאשמח לשמוע את דעתכם על תלמודי תורה הבאים:
תורת אמך
דעת תורה
תורת בנימין
אני יודע שהם שונים וזה אינבידואלי לכל נפש של ילד אבל פחות או יותר סגנון המשפחות ורמה למודית ....
אם אתה מתכוון ל"מוסדי עולם"יש ברחוב הארי טרומן ליד אמרי מלך, תלמוד תורה "חניכי הישיבות"
לא מכירה תלמודי תורה ברממות. כל אחד אומר משהו אחר על תלמוד תורה אחר...אם אתה מתכוון ל"מוסדי עולם"
אז מדובר באמת הן ברמה לימודית גבוהה והן במיטב המשפחות.
זה חניכי ישיבות מובחרות.
קו ישיבתי ביותר. 100% אברכים . 100% טלפונים כשרים.
את הת"ת של הרב רז אני לא מכירה.לא מכירה תלמודי תורה ברממות. כל אחד אומר משהו אחר על תלמוד תורה אחר...
מכירה אחת ששלחה לשם והעבירה (לאמרי מלך)לא מכירה תלמודי תורה ברממות. כל אחד אומר משהו אחר על תלמוד תורה אחר...
הכי הרבה המלצות שמעתי על "דעת תורה" של הרב רז בסולם יעקב. בעיקר על הצוות עם יחס אישי. לא שמעתי בינתיים מילה רעה ממי שנמצא שם. לעומת מקומות אחרים. שכמובן המליצו אבל היו מגרעות.מה דעתכם על התלמוד תורה הזה?
הבנים שלי לומדים שם...ואכן כל מילה אמת!אם אתה מתכוון ל"מוסדי עולם"
אז מדובר באמת הן ברמה לימודית גבוהה והן במיטב המשפחות.
זה חניכי ישיבות מובחרות.
קו ישיבתי ביותר. 100% אברכים . 100% טלפונים כשרים.
הבן שלנו נמצא בדעת תורה של הרב רז. באמת שאני יכולה לומר שאין דברים כאלה! המלמדים ברמה! עם רגישות ואכפתיות והתחשבות לצד רמה לימודית. והמנהל-, הרב רז, כל כך אכפת לו מהרמה הרוחנית של הילדים. והוא מכיר כל ילד באופן אישי. שזה דבר נדיר ביותר. לגביי ההורים שנמצאים שם- רובם משפחות אברכים כמונו, בכיתה של הבן שלי רק שלושה עובדים. היה כאן מישהו שכתב שבמוסדי עולם זה 100% אברכים, אני עוד לא ראיתי דבר כזה, ומהיכרותי כמה שכנים ששולחים לשם, הם לא אברכים, הם אנשים עם יראת שמיים אבל לא אברכים. אין דבר כזה 100% אברכים בשום מקום. לא ב"יקירי ירושלים" וגם לא ב"תורת אמך" וגם לא ב"חכמת שלמה". צריך להיות מציאותיים.לא מכירה תלמודי תורה ברממות. כל אחד אומר משהו אחר על תלמוד תורה אחר...
הכי הרבה המלצות שמעתי על "דעת תורה" של הרב רז בסולם יעקב. בעיקר על הצוות עם יחס אישי. לא שמעתי בינתיים מילה רעה ממי שנמצא שם. לעומת מקומות אחרים. שכמובן המליצו אבל היו מגרעות.מה דעתכם על התלמוד תורה הזה?
הבן שלנו נמצא בדעת תורה של הרב רז. באמת שאני יכולה לומר שאין דברים כאלה! המלמדים ברמה! עם רגישות ואכפתיות והתחשבות לצד רמה לימודית. והמנהל-, הרב רז, כל כך אכפת לו מהרמה הרוחנית של הילדים. והוא מכיר כל ילד באופן אישי. שזה דבר נדיר ביותר. לגביי ההורים שנמצאים שם- רובם משפחות אברכים כמונו, בכיתה של הבן שלי רק שלושה עובדים. היה כאן מישהו שכתב שבמוסדי עולם זה 100% אברכים, אני עוד לא ראיתי דבר כזה, ומהיכרותי כמה שכנים ששולחים לשם, הם לא אברכים, הם אנשים עם יראת שמיים אבל לא אברכים. אין דבר כזה 100% אברכים בשום מקום. לא ב"יקירי ירושלים" וגם לא ב"תורת אמך" וגם לא ב"חכמת שלמה". צריך להיות מציאותיים.
אבל מה שאני יכולה לומר על ת"ת של הרב רז שרואים הרבה יראת שמיים והרבה אכפתיות כלפיי הילדים וכיום ,בדור הזה, זה מה שחשוב להנחיל לילדים, תורה עם יראת שמיים לצד אכפתיות ללא גבול. שיהיה המון בהצלחה במציאת המקום הנכון עבור בינכם![]()
תודה על התגובה,הבנים שלי לומדים שם...ואכן כל מילה אמת!
סופר מרוצים ב"ה!
ואכן..לא קל להתקבל בכלל...
מכירה כמה מהשכונה שלא התקבלו..
והלכו לעטרת שלמה...
מה הרמה הלימודית?הבן שלנו נמצא בדעת תורה של הרב רז. באמת שאני יכולה לומר שאין דברים כאלה! המלמדים ברמה! עם רגישות ואכפתיות והתחשבות לצד רמה לימודית. והמנהל-, הרב רז, כל כך אכפת לו מהרמה הרוחנית של הילדים. והוא מכיר כל ילד באופן אישי. שזה דבר נדיר ביותר. לגביי ההורים שנמצאים שם- רובם משפחות אברכים כמונו, בכיתה של הבן שלי רק שלושה עובדים. היה כאן מישהו שכתב שבמוסדי עולם זה 100% אברכים, אני עוד לא ראיתי דבר כזה, ומהיכרותי כמה שכנים ששולחים לשם, הם לא אברכים, הם אנשים עם יראת שמיים אבל לא אברכים. אין דבר כזה 100% אברכים בשום מקום. לא ב"יקירי ירושלים" וגם לא ב"תורת אמך" וגם לא ב"חכמת שלמה". צריך להיות מציאותיים.
אבל מה שאני יכולה לומר על ת"ת של הרב רז שרואים הרבה יראת שמיים והרבה אכפתיות כלפיי הילדים וכיום ,בדור הזה, זה מה שחשוב להנחיל לילדים, תורה עם יראת שמיים לצד אכפתיות ללא גבול. שיהיה המון בהצלחה במציאת המקום הנכון עבור בינכם![]()
צורת לימוד של זכרו
משפחות סגנון יותר פתוח
יכול לפרט יותר?צורת לימוד של זכרו
משפחות סגנון יותר פתוח
הנושאים החמים