תלמוד תורה ברמות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש ברחוב הארי טרומן ליד אמרי מלך, תלמוד תורה "חניכי הישיבות"
נחשב לאחד הטובים- בשורה הראשונה של הת"תים הספרדיים או בכלל ברמות,
אבל הסינון משפחות מאוד הדוק

• הוסף לסימניות
נחשב לאחד הטובים- בשורה הראשונה של הת"תים הספרדיים או בכלל ברמות,
אבל הסינון משפחות מאוד הדוק
מה הכוונה הסינון מאד הדוק אתה יכול לפרט?
רק משפחות אברכים?
עובדים לא עובדים?

• הוסף לסימניות
זה מאוד תלוי מה הסגנון שלכם ומאיפה אתם.
אבל תורת אמך זה בכלל באזור בר אילן. משפחות מצוינות ורמה לימודית גבוהה וזה ספרדי
דעת תורה של הרב רז זה מקום עם משפחות שמורות וסגורות. זה עדיין תת מתחיל אבל המלמדים שם מצוינים והרמה מאוד גבוהה. וזה ספרדי
ותורת אמך זה בכלל חיידר חסידי. ופה צריך לברר כי אני פחות מבין בחיידרים החסידיים
תודה על התגובה
בדקנו את תורת בנימין עבורנו זה פתוח אבל עושה רושם טוב מאד...
של הרב רז נראה באמת שהמקום מתחיל לגדול ולצמוח התרשמנו מאד מהמלמדים ומהמשפחות....

אנחנו מסתפקים מה הרמה הלימודית שם ....

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם על תלמודי תורה הבאים:
תורת אמך
דעת תורה
תורת בנימין

אני יודע שהם שונים וזה אינבידואלי לכל נפש של ילד אבל פחות או יותר סגנון המשפחות ורמה למודית ....
תורת אמך נחשב כיום לאחד התלמודי תורה המבוקשים בירושלים
משפחות אברכים ורמה גבוהה

• הוסף לסימניות
אם אתה מתכוון ל"מוסדי עולם"
אז מדובר באמת הן ברמה לימודית גבוהה והן במיטב המשפחות.
זה חניכי ישיבות מובחרות.
קו ישיבתי ביותר. 100% אברכים . 100% טלפונים כשרים.

• הוסף לסימניות
זה חניכי ישיבות מובחרות.
לא מכירה תלמודי תורה ברממות. כל אחד אומר משהו אחר על תלמוד תורה אחר...
הכי הרבה המלצות שמעתי על "דעת תורה" של הרב רז בסולם יעקב. בעיקר על הצוות עם יחס אישי. לא שמעתי בינתיים מילה רעה ממי שנמצא שם. לעומת מקומות אחרים. שכמובן המליצו אבל היו מגרעות.מה דעתכם על התלמוד תורה הזה?

• הוסף לסימניות
את הת"ת של הרב רז אני לא מכירה.
אני מכירה את תורת אמך ומוסדי עולם ששניהם מצוינים מאד וברמה לימודית גבוהה. אבל מוסדי עולם יותר מתקרב לקו הישיבתי-ליטאי בעוד תורת אמך יותר ספרדי בסגנונו

• הוסף לסימניות
הכי הרבה המלצות שמעתי על "דעת תורה" של הרב רז בסולם יעקב. בעיקר על הצוות עם יחס אישי. לא שמעתי בינתיים מילה רעה ממי שנמצא שם. לעומת מקומות אחרים. שכמובן המליצו אבל היו מגרעות.מה דעתכם על התלמוד תורה הזה?
מכירה אחת ששלחה לשם והעבירה (לאמרי מלך)
ואחת ששולחת ונהנית,
אבל היא אמרה לי שיש לאמהות שם ביקורת על חלק מהמשפחות שמתקבלות מבחינת רמת השמרנות שלהן (משפחות שאינן בסגנון אברכי - בלבוש האמהות, סמרטפונים וכו')
מכירה עוד משפחה מעולה ואברכית ששולחת, אבל מעולם לא דיברתי איתם אם מרוצים שם

• הוסף לסימניות
זה חניכי ישיבות מובחרות.
הבנים שלי לומדים שם...ואכן כל מילה אמת!
סופר מרוצים ב"ה!
ואכן..לא קל להתקבל בכלל...
מכירה כמה מהשכונה שלא התקבלו..
והלכו לעטרת שלמה...

• הוסף לסימניות
הבן שלנו נמצא בדעת תורה של הרב רז. באמת שאני יכולה לומר שאין דברים כאלה! המלמדים ברמה! עם רגישות ואכפתיות והתחשבות לצד רמה לימודית. והמנהל-, הרב רז, כל כך אכפת לו מהרמה הרוחנית של הילדים. והוא מכיר כל ילד באופן אישי. שזה דבר נדיר ביותר. לגביי ההורים שנמצאים שם- רובם משפחות אברכים כמונו, בכיתה של הבן שלי רק שלושה עובדים. היה כאן מישהו שכתב שבמוסדי עולם זה 100% אברכים, אני עוד לא ראיתי דבר כזה, ומהיכרותי כמה שכנים ששולחים לשם, הם לא אברכים, הם אנשים עם יראת שמיים אבל לא אברכים. אין דבר כזה 100% אברכים בשום מקום. לא ב"יקירי ירושלים" וגם לא ב"תורת אמך" וגם לא ב"חכמת שלמה". צריך להיות מציאותיים.
אבל מה שאני יכולה לומר על ת"ת של הרב רז שרואים הרבה יראת שמיים והרבה אכפתיות כלפיי הילדים וכיום ,בדור הזה, זה מה שחשוב להנחיל לילדים, תורה עם יראת שמיים לצד אכפתיות ללא גבול. שיהיה המון בהצלחה במציאת המקום הנכון עבור בינכם :)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הבן שלנו נמצא בדעת תורה של הרב רז. באמת שאני יכולה לומר שאין דברים כאלה! המלמדים ברמה! עם רגישות ואכפתיות והתחשבות לצד רמה לימודית. והמנהל-, הרב רז, כל כך אכפת לו מהרמה הרוחנית של הילדים. והוא מכיר כל ילד באופן אישי. שזה דבר נדיר ביותר. לגביי ההורים שנמצאים שם- רובם משפחות אברכים כמונו, בכיתה של הבן שלי רק שלושה עובדים. היה כאן מישהו שכתב שבמוסדי עולם זה 100% אברכים, אני עוד לא ראיתי דבר כזה, ומהיכרותי כמה שכנים ששולחים לשם, הם לא אברכים, הם אנשים עם יראת שמיים אבל לא אברכים. אין דבר כזה 100% אברכים בשום מקום. לא ב"יקירי ירושלים" וגם לא ב"תורת אמך" וגם לא ב"חכמת שלמה". צריך להיות מציאותיים.
אבל מה שאני יכולה לומר על ת"ת של הרב רז שרואים הרבה יראת שמיים והרבה אכפתיות כלפיי הילדים וכיום ,בדור הזה, זה מה שחשוב להנחיל לילדים, תורה עם יראת שמיים לצד אכפתיות ללא גבול. שיהיה המון בהצלחה במציאת המקום הנכון עבור בינכם :)

אני מסכימה לגמרי עם מה שכתבת, שאין 100 אחוז בשום מקום.
מאוד הועילה לי התגובה
תודה רבה 🙏

• הוסף לסימניות
הבנים שלי לומדים שם...ואכן כל מילה אמת!
סופר מרוצים ב"ה!
ואכן..לא קל להתקבל בכלל...
מכירה כמה מהשכונה שלא התקבלו..
והלכו לעטרת שלמה...
תודה על התגובה,
תוכלי לפרט קצת יותר על הסגנון?
יש להם גנים?
ומה הכתובת שלהם וטלפון.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
עטרת שלמבה זה התלמוד תורה הכי טוב בירושלים אל תוותרו עליו בכל מחיר

• הוסף לסימניות
מה הרמה הלימודית?
כי אין ספק שחום ודאגה יש שם בשפע אבל אני שואל מבחינה לימודית....
האם אתה יודע לאיזה ישיבות יצאו משם ?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה