דרוש מידע תלמוד תורה חמדת התורה ברמת שלמה ירושלים

• הוסף לסימניות
מי שיש ברשותו מידע אודות ת"ת "חמדת התורה" ברמת שלמה נספח לקבל פרטים אודות:
סגנון, אוכלוסיה, רמה לימודית וכו'.
אודה מאוד לקבל מידע בהקדם.

• הוסף לסימניות
חיידר מעולה השאלה היא איזה סגנון אתם?

• הוסף לסימניות
חיידר מצוין, אחים שלי למדו בו לפני כמה שנים, רמה מצוינת הנהלה אכפתית

• הוסף לסימניות
לאיזה חוג משתייך?
איזו אוכלוסיה?
לאיזה ישיבות ממשיכים?

• הוסף לסימניות
המשיכו לישיבות מצויינות "תורת רפאל" "אור אלחנן" וכו (זה היה לפני כמה שנים תבדקי שלא השתנו דברים מאז)
לא חוג ספציפי, משפחות מצויינות ברכס

• הוסף לסימניות
לאיזה חוג משתייך?
איזו אוכלוסיה?
לאיזה ישיבות ממשיכים?
ליטאים קלאסיים הילדים שלי שם ואני מרוצה מאוד הנהלה מדהימה וקשובה יחס אישי לכל תלמיד
ובסוף הולכים לכל ישיבה בירושלים שהתלמיד וההורים חושבים שמתאים

• הוסף לסימניות
קצת יותר פתוח מהמסורה. מעודכן ללפני כמה שנים.
כבר לא!!!!!
היום יש משפחות רציניות של בני תורה
והרמה הלימודית גבוהה מאוד
אני העברתי את הילדים שלי מרמות לשם ואני מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
ליטאים קלאסיים הילדים שלי שם ואני מרוצה מאוד הנהלה מדהימה וקשובה יחס אישי לכל תלמיד
ובסוף הולכים לכל ישיבה בירושלים שהתלמיד וההורים חושבים שמתאים
האם זה חיידר שמתאים להורים חרדים שהאבא ירא שמים עובד ולא אברך ? האם זה מתאים לחרדים עם טלפון מוגן ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה