כללי תלמוד תורה קנבס

• הוסף לסימניות
משהו שעשיתי לתלמוד תורה (לא חרדי)
הולך להיות על קנבס. (הם לא שלמו לי הרבה)
אשמח מאוד לקבל את חוות דעתכם.
תודה

כמה הייתם לוקחים על כזה דבר?

קבצים מצורפים

• פרויקט תלמוד תורה.jpg
    KB 506.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
שנוי הצבע של הפונטים יוסיף הרבה...

• הוסף לסימניות
לדוג' איזה צבעים?
תודה רבה תמשיכו זה יעזור מאוד

• הוסף לסימניות
אין מספיק ילדים?
למה חלק מופעים פעמיים??

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם
תמשיכו להגיב

• הוסף לסימניות
השקעת, אז אשתדל להגיב ברחמים :)
כשאתה הולך על קולאז' של תמונות, יהיה יותר נכון שהגדלים של הפרצופים יהיו בערך שווים.
כשאין מספיק תמונות ילדים, אל תשכפל אותם אחד מתחת לשני, אלא תזיז אותם בכמה מדרגות פנימה.
לדעתי אסור שיהיה תמונות חתוכות.
הפונט מיושן קצת, הצל הכבד מעיק הרבה, והצבעים ישמחו לחידוש וריענון. בכל זאת מדובר בצעירים. צבעים נועזים, או רכים/פסטליים, זה כבר החלטה שלך. אך תתרחק מהכבדות.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה.
אני צריך להדפיס את זה עד מחר בערב.
אז תמשיכו תודה ענקית

• הוסף לסימניות
אין הרבה מה להוסיף על קודמי רק שים לב שהילדים שמוסתרים תחת הסמל של הת"ת יופיעו עו"פ בחוץ...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את העניין של ההדגשה של "תורה" ו"תורת". הייתי מדגישה רק את תורת החיים ואולי נותנת יותר מקום לתמונות וקצת פחות לרקע הכתום ולטקסט.

• הוסף לסימניות
כמה הייתם לוקחים על העבודה

• הוסף לסימניות
מאד בולט החזרה על התמונות...
חייב עוד תמונות/ להסתיר את עניין החזרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tkh307;966479:
כמה הייתם לוקחים על העבודה
כמה אתה מרגיש שזה שווה?
תענה בכנות.

• הוסף לסימניות
אני בדרך כלל לא עוסק בדברים כאלה
אני יותר עוסק בהזמנות, כרטיסי ביקור, עריכת סרטים וכו'
אז אני לא כל כך יודע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה