שיר תלמידה טובה בפוטנציאל...

• הוסף לסימניות
מצא את ההבדלים :)

בתחילת שנת לימודים מרגשת
המחברות נוצצות מעטיפה מרשרשת
אז הבטחתי שהם יהיו מושלמות עד הדף האחרון
וחלילה מלהשתמש עם המחק של העיפרון

בשיעור אני אקשיב, אסכם כל פסקה
לא אדבר, גם לו אהיה במצוקה
מהמורה את מבטי לא אתיק
אפילו אם ארעב לא אוציא אוכל מהתיק

למבחנים אלמד שבוע מראש
מ8 עד 8 בלימודים לשבור את הראש
אין מסיבות, הכל לימודים
את החומר של השיעור הבא להקדים

כן.. אני אהיה תלמידה לתפארת
שמגיעה לפני הזמן, ולא מאחרת
אכניס כל בוקר כריך וחטיף
כל טוב מטעמים טעימים להרעיף
בשלהי שנת לימודים מטופשת
המחברות מוזנחות, והעטיפה כבר נתלשת
הדף הראשון כתוב יפה, כל השאר מעוטרים בכישרון
העיפרון אכול, המחק התאבד- הוקפץ מהחלון

בשיעור השתעממתי, חיפשתי תעסוקה
ובסוף התייאשתי ויצאתי להפסקה
הלכתי ללא מעש, השיעמום התחיל להעיק
מיד פרטנרית מהשיעור רצתי להזעיק

בצהריים הלכנו את הפארק לחרוש
ניסינו לטפס על עצי ברוש
קרענו את הספר לחצאי עמודים
הכנסנו לחללית, ושיגרנו למאדים

תכלס הייתי תלמידה קצת סוררת
יום לא מגיעה ויום מחסרת
המורה רק רצתה אותי להעיף
ועסקה כל יום במוסר להטיף

אשמח להעארות...

• הוסף לסימניות
קטע מדהים!!!!
מצחיק ו...נכון לצערנו.
מתואר מאוד יפה כנ"ל.
רק שכחת לציין את שקיות האוכל עם שאריות הלחם החצי מעופש, והבייגלאך החצי מרוסקים, שמצאו את מקומם בחור שבתחתית הילקוט...

• הוסף לסימניות
קטע יפה אשר ההשקעה המרובה בהחלט ניכרת בו (גם בחרוזים וגם בתוכן...).
קטע מדהים!!!!
מצחיק ו...נכון לצערנו.
מתואר מאוד יפה כנ"ל.
תודה רבה :)
רק שכחת לציין את שקיות האוכל עם שאריות הלחם החצי מעופש, והבייגלאך החצי מרוסקים, שמצאו את מקומם בחור שבתחתית הילקוט...
😱😱😱
לא בבית ספרנו 😜

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה