אילה עריכת וידאו
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
מרגש פה!!
לגמרי נכון!עזוב מה שריגש פה זה המורה ועמם ישראל מורה ששמה לב שתלמידה לא באה ובודקת למה ועושה בדיקה מקיפה על הכול זה מורה אלוואי אלי כזאת מורה שתשים לב לכל דבר תימצא כאל מורות בקושי מורות שמות לב לכל התלמידות בכיתה יש 48 בנות איך הם שמות לב לכולם? המורות שמות לב למי שממש מוזנחת ודורשת הסבר או מי שהם אוהבות לא סתם ילדה רגילה שלא מעוררת עניין ובנות מפסידות מזה וחבל אם נגיד המורה הייתה שמה לב שלפלונית אין חברות ובבגלל זה היא לא באה ולא בגלל שהי לא מרגישה טוב אז אולי הייתה מתקשרת שואלץ לשלומה תעביר מקום לעד מי שרוצה ליהות חברה ולא לעד הילדה הכי לא קשורה שרק גורם לפלונית להרגיש עוד יותר לא טוב ולא לבוא
מורות היום לא שמות לב על כל בת ובת וזה חבל
ושאפו למורה ששמה לב לכולם מעריכה
זה מרגיז ממש!!אני מורה בכיתה נמוכה, יש טיול ביום ראשון, ותלמידה אחת אמרה שהיא לא מגיעה לטיול כי היא נוסעת לסבתא...
אחרי כמה שאלות התברר שהיא לא מגיעה כי אין כסף בבית, ואין להורים כסף לשלם על הטיול, למיטב ידיעתי המצב באמת קשה כלכלית, זה לא הפעם הראשונה, בית הספר לא מוכן לשלם עבורה, האם לדעתכם ניתן לפנות למשהו או לארגון מסויים כדי לסייע לה בנושא, וכמובן שההורים לא ידעו, ( נ.ב אני שילמתי לה פעם אחת, אבל אין לי אפשרות כל פעם )
אשמח לעצות, תודה רבה!
האם יש עדין צורך מוכנה לתרום.אני מורה בכיתה נמוכה, יש טיול ביום ראשון, ותלמידה אחת אמרה שהיא לא מגיעה לטיול כי היא נוסעת לסבתא...
אחרי כמה שאלות התברר שהיא לא מגיעה כי אין כסף בבית, ואין להורים כסף לשלם על הטיול, למיטב ידיעתי המצב באמת קשה כלכלית, זה לא הפעם הראשונה, בית הספר לא מוכן לשלם עבורה, האם לדעתכם ניתן לפנות למשהו או לארגון מסויים כדי לסייע לה בנושא, וכמובן שההורים לא ידעו, ( נ.ב אני שילמתי לה פעם אחת, אבל אין לי אפשרות כל פעם )
אשמח לעצות, תודה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //