וגם אחותו המהממת! :D
ד דסי לבל צלמת משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי בוגר מכללת פרוג 20/11/19 הוסף לסימניות #2 ואוו וואו וואו תמונות מהממות מתוקות וחדות!!! בתמונה השלישית יש לילדה בשיער טישטוש קצת לא יפה....
ז זוהרית כהן -סטודיו B זוהרית כהן-כל תמונה סיפור מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 20/11/19 הוסף לסימניות #3 מהמם אהבתי את כיוון התמונה האחרונה!
T tzivi משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום צילום מקצועי עיצוב ואדריכלות פנים 20/11/19 הוסף לסימניות #4 תמונות מקסימות רואים מקצועיות ורמה מעולה
מ מירי קאהן משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 20/11/19 הוסף לסימניות #5 וואו איזה ילדים מדהימים!!!!!!!!!!!!!!! פשוט לאכול, התמונה האחרונה - אין מילים!!! העיבוד והחדות והסטייל, הכל מיוחד במינו!
וואו איזה ילדים מדהימים!!!!!!!!!!!!!!! פשוט לאכול, התמונה האחרונה - אין מילים!!! העיבוד והחדות והסטייל, הכל מיוחד במינו!
מ מיכל חגירה צלמת מקצועית! מנוי פרימיום צילום מקצועי • 20/11/19 הוסף לסימניות #8 מתוקים! תמונות יפהפיות! שמישו יספר לי איך עושים את הקוקיות השובבות האלה... אמא של בנים שכמותי האמת יש לי איזו השערה, אבל אולי באמת מישי תתנדב?
מתוקים! תמונות יפהפיות! שמישו יספר לי איך עושים את הקוקיות השובבות האלה... אמא של בנים שכמותי האמת יש לי איזו השערה, אבל אולי באמת מישי תתנדב?
מירי זיידנר משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 20/11/19 הוסף לסימניות #9 איזה סט מהמם! הראשונה ושתי האחרונות מיוחדות!!
ר רותי טובי צלמת אופנה ילדים ומשפחה מנוי פרימיום עיצוב גרפי צילום מקצועי 21/11/19 הוסף לסימניות #10 תפיסות יפות!
ת תמר ברגיג משתמש מקצוען צילום מקצועי 21/11/19 הוסף לסימניות #11 תודה לכולם על התגובות החמות ולכל אחת בנפרד
ת תמר ברגיג משתמש מקצוען צילום מקצועי 21/11/19 הוסף לסימניות #13 נכתב ע"י תמר ברגיג: תודה לכולם על התגובות החמות ולכל אחת בנפרד לחצ/י כדי להרחיב... סורי..... אני רק עכשיו רואה שבטעות הפרצופים יצאו עצובים כמובן שלא התכוונתי
נכתב ע"י תמר ברגיג: תודה לכולם על התגובות החמות ולכל אחת בנפרד לחצ/י כדי להרחיב... סורי..... אני רק עכשיו רואה שבטעות הפרצופים יצאו עצובים כמובן שלא התכוונתי
E eg מהמשתמשים המובילים! צילום מקצועי • 21/11/19 הוסף לסימניות #14 מקסיםממש!! (שימי לב בחלק תמונות תורידי את העריכה מהשיער של הבן, זה נהיה קצת כחול)
מ מירי דייטש משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 25/11/19 הוסף לסימניות #17 תמונות כייפיות ומתוקות!! הראשונה בכלל, מגניבה!!