תלתלונת

• הוסף לסימניות
נסיון ראשון בצבע, במנגה
שעה וחצי, 8 שכבות
תלתלונת 3.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מדהים! איזה טלטלימים!!! רק שעה וחצי???? רספקט...מורידה כובע

• הוסף לסימניות
מעולה וקסום

• הוסף לסימניות
נסיון ראשון...פשש יפה יפה :) באמת ריספקט.

• הוסף לסימניות
במנגה
בתוכנות אחרות יש לי יותר ותק :)
יש לי תהליך מוסרט (ככה אני לומדת מהטעויות של עצמי)
מעניין מישהו?

אוקי זה מסביר קצת, אבל בכל זאת מגניב :)
מעניין לראות את ההסרטה, לראות איך זה נוצר בשעה וחצי...:eek:

• הוסף לסימניות
הרי הוא לפניכם, (איכות שד' ישמור... אחרת הקובץ לא עולה) אם יש לכם מה לומר לי בקשר לכל דבר הקשור לתהליך (או לציור)
אשמח, אבל ממש אשמח לשמוע!

קבצים מצורפים

• תלתלונת~1.mp4
    18.7 MB · צפיות: 264
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האמת יצאו לי העייניים מהמקום!!
ואוווו

• הוסף לסימניות
מדהים
והמנגינה ממש מרגיעה ותואמת את הקסם של הבובה

• הוסף לסימניות
מדהים ! את עובדת מקצועית ומיומנת באופן הצביעה
יש הרגשה שאת יודעת בדיוק מה את רוצה
אני מסכים להערה שיש לשפר בשער , אבל..ברור שאם
קצת יותר השקעה ואת ב ק ל ו ת שם
שפו

• הוסף לסימניות
מקסים!!!! איזו צבעה רכה ונעימה.
באיזו מברשת השתמשת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה