תלתלים

• הוסף לסימניות
רק אני דלוקה על הדבר הזה?

• הוסף לסימניות
גמ'ני....
מהמם.
הרקע האפור חלומי.
תאורת שיער מהממת.

• הוסף לסימניות
חח רותי,
גם אני!
תמונות יפות לילד מתולתל. :)
והתאורת שיער פה מוסיפה המון!!

• הוסף לסימניות
גמאני גמאני..
ויש לי שלושה מתולתלים תללים תללים תללים בבית.
אחד כבר עשה גז לפני שנה, השניה היא בת חרפנונה בת שלוש, והשלישי בן שנה וחצי תלתליישין....... אולי נעשה להם בוק??

• הוסף לסימניות
משגע!
התאורה האחורית פיקס!!
(הקידמית חלשה מידי)
תמונות זורמות וכפיות.

ובענין התלתלים נשאר לי רק לקנא...

• הוסף לסימניות
רותי, מהמם!.
את לא מורידה את כל השריטות והחבטות ברגליים? זה נראה שהוא יצא מקטטה רצינית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשר כותבת;2041898:
גמאני גמאני..
ויש לי שלושה מתולתלים תללים תללים תללים בבית.
אחד כבר עשה גז לפני שנה, השניה היא בת חרפנונה בת שלוש, והשלישי בן שנה וחצי תלתליישין....... אולי נעשה להם בוק??

מוזמנת...:)

נכתב ע"י דיצה;2041909:
רותי, מהמם!.
את לא מורידה את כל השריטות והחבטות ברגליים? זה נראה שהוא יצא מקטטה רצינית...

ככה זה אותנטי:D

• הוסף לסימניות
גם אנחנו אנשי התלתלים(:
אצלנו במשפחה יש שיער בקבוקים יותר פתאום הגיע לי ילד תלתלים הורס-גנים מהצד השני ;)

תלתלים זה אופי, כמו ג'ינג'י... מהממים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ינאי;2042258:
ככה זה אותנטי:D

אפרופו אותנטי, ובסוף האמא שואלת אם את לא יכולה: לקצר לו ת'שיניים\להחליק את השיער\להוציא את המוצץ.לעשות עיינים כחולות וכו' וכו'.:D

עולה על כולנה-אמא שהתעכבה ונסתה לדחוס, והגיעה לים בחושך. "בשביל מה יש לך מצלמה מקצועית? בשביל שתעשי אור!!!!!"... :eek:

• הוסף לסימניות
הראשונה!! אלגנטית ונקיה
התאורה מושלמת והצל כ"כ מוסיף

• הוסף לסימניות
איזה מותק!
אין כמו תלתלים ...

• הוסף לסימניות
תודה
:)

• הוסף לסימניות
באמת מותק של ילד!!!
אהבתי את תאורת השיער, מהמם!

• הוסף לסימניות
תודה פערי,
אכן עבדתי עליה קשה...

• הוסף לסימניות
תאורה מעולה!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!

השנייה הכי טבעית. מהמם!
בכלל הצילום ילדים לדעתי הפוזות הטבעיות נותנות הרגשה של אותנטיות.
הילדים עדין לא למדו את שם המשחק "העמדת פנים לחברה..";;)

• הוסף לסימניות
מגניבון !!!!!!
השלישית יפיפייה !! התאורת שיער שם מוסיפה מאד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה