התייעצות תלתלתלתלים- איך מסתדרים איתם?

• הוסף לסימניות
מה עושים עם רעמה שובבה ומתולתלת של ילדון בן שנה,
זה הולך ומאבד שליטה;)
ברגיל זה ממש חמוד, אולי קצת יבש, אבל אחרי שינה ולפעמים סתם ככה- מאבד לגמרי תצורה...
מכירים מנסיון קרם, שמפו, סרום או משהו מומלץ? לפני שינה או אחרי, על שיער רטוב או יבש וכל טיפ שיכול לעזור! תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לסרק רטוב, ולרסס סרקל.
וכדאי להחליף שמפו.

• הוסף לסימניות
ממליצה.
אם אני לא טועה יש להם גם קרם.
יותר טוב לדעתי הקרם מאשר הספריי.

ואיזה כיף לדעת שאני לא לבד במצב הזה.....
לפעמים ממש לא נעים לי מאיך שזה נראה, אבל לפני שעתיים סרקתי???!!!!:eek:

• הוסף לסימניות
סרקל בתרסיס/קרם (תלוי עד כמה השיער עבה. בד"כ לגיל שנה מספיק תרסיס, כי זה שיער דק) ואז לסרק.
עדיף לאסוף לפחות חלק מהשיער לקוקו, זה עוזר שגם החלק שלא נכנס לקוקו יראה יותר מסודר.

• הוסף לסימניות
קרם לשיער (של כרמה מנסיון אישי).
אחרי אמבטיה (לא על שיער רטוב מאד. אחרי ניגוב) לסרק את השיער, לשים קצת קרם על האצבעות ולתלתל בעדינות עם כיווני השיער.

יוצא מותק!

• הוסף לסימניות
לסרק רטוב, ולרסס סרקל.
וכדאי להחליף שמפו.
ממליצה.
אם אני לא טועה יש להם גם קרם.
יותר טוב לדעתי הקרם מאשר הספריי.

ואיזה כיף לדעת שאני לא לבד במצב הזה.....
לפעמים ממש לא נעים לי מאיך שזה נראה, אבל לפני שעתיים סרקתי???!!!!:eek:
סרקל בתרסיס/קרם (תלוי עד כמה השיער עבה. בד"כ לגיל שנה מספיק תרסיס, כי זה שיער דק) ואז לסרק.
עדיף לאסוף לפחות חלק מהשיער לקוקו, זה עוזר שגם החלק שלא נכנס לקוקו יראה יותר מסודר.

תודה ממש!
רק מה מוזר, סרקל תרסיס אני כבר שמה. וכל כך לא מרוצה... חשבתי אולי יהיו פה רעיונות חדשים...
קרם באמת לא ניסיתי.
שמפו אני שמה כיף לילדים, מישהי אמרה לי שעוזר לה.

• הוסף לסימניות
קרם לשיער (של כרמה מנסיון אישי).
אחרי אמבטיה (לא על שיער רטוב מאד. אחרי ניגוב) לסרק את השיער, לשים קצת קרם על האצבעות ולתלתל בעדינות עם כיווני השיער.

יוצא מותק!
ננסה
תודה!

• הוסף לסימניות
מנסיון של 3 שנים... (וסיימתי! נשארה מזכרת קטנה בפוני)
לשים מלא מרכך, לשטוף טוב ומייד בתוך האמבטיה לסרק ו׳לתלתל׳ אותם עם קרם (פנטן עבד לי הכי טוב) ולא ללכת לישון עד שהשיער מתייבש
ואין, אין על תלתלים!

• הוסף לסימניות
אני שמה טיפה מרכך שער ומעסה לתוך השער(בלי לשטוף אח"כ). קצת לתת צורה לתלתלים עם מעיכה ושחרור וזהו.
זה הכי פשוט שיש, אולי לא יוצא תלתל תלתל אבל לסתם יום זה מעולה.

• הוסף לסימניות
הטיפ שלי.
מתלתלים מהממים שנגזזו לפני שנה.

מיד אחרי האמבטיה לסרק.
ואז לקחת קרם לשיער על בסיס מים

7290010382811.jpg

לשים כמות על היד, בערך בגודל של ענב, למרוח כזה על שתי הידיים שלך
ואת הידיים להקפיץ על הראש מכל הכוונים והצדדים.
(זה חתיכת כיף לשובבים)
וזהו.
ועוד כלל: לא לסרק שיער יבש זה יוצר רעמה מזעזעת.
(במקרים קשים אפשר לסרק עם מברשת רטובה ואז להקפיץ עם קרם כנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה