תלת מימד באפטר- משהו לא מובן לי

• הוסף לסימניות
מה יכולה להיות הסיבה שיש לי קומפוזיציה המוגדרת כתלת מימד - שהיא בעצם קיר (מסומנים אייקון הקוביה והשמש גם בתוכה וגם מחוץ לה) והיא לא ממש מתפקדת כתלת מימדית, בCUSTOM VIEW היא באמת ממוקמת כתלת מימד אך כשאני שמה שכבה תלת מימדית אחרת מעל ומזיזה ע"ג ציר ה Z , הם אף פעם לא מתנגשות..רואים את אותה שכבה משני צידי הקיר (גם מלפניו וגם מאחוריו, וזו שכבה אחת)ואני לא יכולה לראות אם היא לפני או אחרי,
בדקתי היטב שכל השכבות מסומנות כתלת מימדיות, כך שלא זו הבעיה..
מקווה שההסבר מובן, תופעה שנתקלתי בה לראשונה ואשמח אם מישהו ידע לעזור..?

תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
אולי יש לך על השכבה layer style?

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון: את רוצה לחבר בין אובייקט תלת מימדי מאלמנט לאובייקטים תלת מימדיים בשכבות (ע"י הקוביה).
משום מה הם לא מסתדרים ביחד.
אני מדברת על גרסה CC.
נראה לי שלפופקו בעבר היה פתרון לזה.

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה למועדון....
לא, זה לא קשור לאלמנט, אבל אכן קומפוזיציות תלת מימד עושות המון בעיות במצב שמש!
בדקת שאת ב- adaptive resolution ולא ב- fast draft?

• הוסף לסימניות
כן, גם כשזה ב adaptive resolution (מבחינת מיקומים הסתדרתי, אבל השכבה עדין נראית מ2 הצדדים..

• הוסף לסימניות
טוב איכשהו שיחקתי עם זה והסתדרתי, אבל באמת התלת לפעמים עושה בעיות..
תודה רבה לכל העוזרים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה