כללי תלת מימד בפוטושופ-אין אפשרות לערוך עצמים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אני מנסה להפעיל את האפשרות של התלת מימד בפוטושופ, האזורים לא עובדים
בהמשך לשאלה באשכול אחר @אריאל אלינסון
הנה צילום מסך שמראה אם יש או אין כרטיס מסך
זכור לי שיש לי משהו בסיסי

upload_2018-2-15_10-49-59.png

תודה רבה על המענה

• הוסף לסימניות
טוב אז לפי מה שראיתי - אין לך ממש כרטיס גרפי או יש שיגידו יש לך כרטיס מובנה on board כלומר מעבד גרפי שבא כחלק מהמעבד של המחשב.

למיטב הבנתי כדי להפעיל את ישומי התלת מימד בתוכנה את צריכה לקנות כרטיס גרפי ברמה בינונית כמו Nvidia Gefeforce 1050. כמובן רצוי כרטיס מסך חזק יותר אבל עלותו גבוהה יותר.

אם יש לך מחשב נייח זה די קל. ראיתי עכשיו כרטיס מסך כזה ב 700 שקל. אני מניח שעם משא ומתן קשוח גם יתקינו לך אותו בחינם. או שאם יש לך קצת תעוזה תתקיני לבד.
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=20424

אם יש לך מחשב נייד.... קני מחשב חדש. :(
או שתמשיכי לעבוד בלי תלת מימד בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
:(
המחשב חדש, לא חשבתי שתלת מימד קליל מצריך כרטיס מסך משודרג...וויתרתי עליו ברכישה.
(אני לא מתעסקת בזה, אבל לאחרונה קצת מתחשק לי ללכלך את הידיים וליצור אלמנטים תלת מימדיים... טרנדיים כאלו...)

תודה בכל אופן על המענה!!
אפנה למי שרכשתי ממנו מקווה שהוא יוכל לעזור לי

• הוסף לסימניות
למיטב זכרוני יש אולי דרך "להתחכם" ולהפעיל תלת מימד גם עם מה שיש לך עם כמה שינויים מתחת למכסה המנוע של התוכנה.
בירור ברחבי הרשת יוכל לספק לך את התשובה אם בא לך להתמודד עם זה ולהימנע מתשלום על כרטיס מסך.
אני כמובן לא ממליץ על כך.

• הוסף לסימניות
למיטב זכרוני יש אולי דרך "להתחכם" ולהפעיל תלת מימד גם עם מה שיש לך עם כמה שינויים מתחת למכסה המנוע של התוכנה.
בירור ברחבי הרשת יוכל לספק לך את התשובה אם בא לך להתמודד עם זה ולהימנע מתשלום על כרטיס מסך.
אני כמובן לא ממליץ על כך.
מדוע לא מומלץ?
התוצאה לא איכותית?
עלול להרוס משהו בכרטיס הנוכחי?
אבדוק את האפשרויות

• הוסף לסימניות
אדובי פתחו את האפשרות לתלת מימד לכרטיסי מסך שתומכים בטכנולוגיה מסויימת.
אם תעשי שימוש בכרטיס שלא תומך בטכנולוגיה יתכן שזה יגרום לבעיות יציבות בתוכנה.
הם לא רצו לקחת אחריות על זה.
וגם אני לא...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה