תלת מימד לכבוד סוכות... • חלק ראשון!

• הוסף לסימניות
לפני זמן מה חשקה נפשי לבנות סוכה בתלת מימד.

התחלתי בבניית דופן
דופן סוכה.png

(הטקסטורות השתנו מאז התמונה)

אייווה, בונים סוכה (כאן לא צריך לחבר את הדפנות, יש כישוף אוטומטי)
אגב, הסוכה נבנתה בגודל אמיתי כך שאם אני אדפיס אותה במדפסת תלת מימד אני אצטרך מדפסת גדולה במיוחד....
סוכה-snapshot.png

קרשים
סוכה-snapshot1.png

ועכשיו הסכך.
קניתי את העלה החמוד הזה באדובי סטוק
1000_F_348974187_eLzpvF24pemxMaR9iEkc4iCXBB3GVBt0.jpg

צבעתי אותו כמו שכתוב והוספתי סכך לסוכה
סוכה-snapshot2.png

טרי מידי, אה?

קצת תאורה ולרינדור הסופי
סוכה-פינה אחורית.png

סוכה-פנים צד.png

שימו לב למנורה החמודה
סוכה-פנים.png

עכשיו נשאר רק ריהוט וקישוטים, אבל זה כבר בפעם הבאה...
אני רוצה לקשט את הסוכה בעיצוב המיוחד שעיצב המעצב הדגול @איתמר נתן לאירגון 'אור מרן', מקווה שאוכל לשתף בקרוב...

חג שמח ומבורך לכלל משתמשי פרוג ולכל עם ישראל!

• הוסף לסימניות
על זה נאמר יאווארדיייי!!!! :p
חח
אלוף אתה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמו שנאמר:
"ווען וועסטו בויען דיין סוכה׳לע?" (מרדכי בן דוד ויידל ורדיגר)

• הוסף לסימניות
ועכשיו הקישוטים • חלק שני!

• הוסף לסימניות
יפה מאד !
רק לא נראה לי שמנורה אחת קטנה כזו מאירה סוכה כל כך גדולה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מישהוא יודע איך אפשר להשיג את היוצר המוכשר @אריאל לוי
אנחנו מאד רוצים את הדגם הזה בשביל הדפסה בתלת מימד.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה